Myabetic James diabetestaske

Varenummer:18221
299,00 kr.
På lager
Mangler du overblik over dit diabetesudstyr, men gerne vil have en mindre taske/pung til formålet, så er Myabetic James diabetestasken lige noget for dig.

Med sin lille praktiske og diskrete størrelse kan tasken nemt komme med på tur i lommen eller bruges som pung. Pladsen i tasken er 100% optimeret, så du kan få plads til de nødvendige udstyr og du har samtidig plads til penge, kreditkort, kørekort osv. Se videoen nederst på denne side for at se tasken indvendigt.

Sådan er James diabetestasken indrettet


Tasken er indrettet med 3 rum, der åbnes med lynlås. Det største rum har 2 elastikstropper, som holder udstyret på plads, en udtagelse mesh-pose til f.eks. nåle og andre smådele og i den ene side er der lavet en praktisk lomme til f.eks. din blodsukkermåler.
På forsiden af tasken er endnu et rum, som har plads til f.eks. kreditkort, kørekort, sygesikringskort o. lign. og på bagsiden af tasken er der et isoleret rum til f.eks. brugte teststrimler og nåle.

Tasken er lavet af vegansk læder og fås i 2 forskellige farver - sort og sort med blomster.

Med til tasken får du en praktisk lille strop til håndledet, så den kan bruges som håndtaske. Denne kan nemt klikkes på øjet på undersiden af tasken.

Tasken måler ca 14 x 9 x 3 cm (HxBxD).

OBS: Tasken har ikke plads til insulinpenne eller en Omnipod 5 PDM.

Varen er tilføjet til kurven