Støvler til damer og herrer


Efterhånden som efteråret og vinteren nærmer sig, så er det vigtigt at have det rigtige fodtøj, så du undgår kolde tæer. Her på siden finder du et udvalg af både vinterstøvler, støvler uden foer, vandtætte støvler og gummistøvler - så kan du blive klædt godt på til den kolde og våde tid.

Støvler dame


Der er mange, der søger efter gode støvler og uanset om du søger efter vinterstøvler til damer eller bare støvler til damer, så har vi udvalget til dig her.

Vinterstøvler med og uden foer


Uanset om du er til vinterstøvler, støvler med foer eller støvler uden foer, så findes der mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem og det kan nogle gange gøre købsprocessen endnu sværere. Vi har samlet nogle tips til dig, som leder efter støvler:

Skal jeg vælge støvler med eller uden foer?


Her kan du med fordel nøje overveje hvornår du gerne vil bruge støvlerne. Skal du bruge støvler til vinter, så anbefales det, at du kigger efter støvler med foer, da de bedre kan holde dine fødder varme. Hvis du skal bruge nye støvler til foråret eller efteråret, så kan en støvle uden foer være et ganske fint valg.

Skal jeg vælge vandtætte støvler eller gummistøvler


Vandtætte støvler har ofte en særlig vandtæt membran, som skal vedligeholdes med skoplejemidler for at opretholde sin vandtæthed. Dette kræver ikke den store arbejdsindsats. Gummistøvler skal sjældent vedligeholdes og er 100% vandtætte. Hvis du gerne vil bruge støvlerne til at gå lange ture i, så anbefaler vi, at du kigger på vandtætte støvler med en god stødabsorberende indersål, så du opnår den bedst mulige komfort.

Varen er tilføjet til kurven