Frio rejsekøler til insulinpenne, sort med prikker

Varenummer:203555
349,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 219,95 kr.)
Se mere
(+ 499,00 kr.)

Str. 38cm (H) x 21.5cm (B); 15" (H) x 8.5" (B).


Designet til at kunne indeholde genstande som f.eks.: insulinampuller, make-up, astma medicin eller andre ting som det er nødvendigt at holde tempererede.


Du er ikke afhængig af køleskab eller fryser, men du skal have adgang til koldt vand.
Diabetikere og andre patientgrupper, der har behov for at holde deres medicin (eller andre genstande) ved 18 – 25 ºC grader, kan nu rejse uden at være afhængig af fryser/køleskab.
Med FRIO køletasker kan du opbevare din insulin sikkert i minimum 45 timer ved temperaturer op til + 37 ºC grader i omgivelserne. I køletasken vil temperaturen ligge mellem 18 – 25 ºC grader.


Tasken består af et ydre lag og en indre foring med paneler som indeholder granulat. Granulaten bliver til en gel, når det opløses i vand. Hele tasken lægges i blød i koldt vand inden anvendelse(ca. 8 minutter), med indersiden nedad. Dup eller tør den med et håndklæde eller lignende. Den er nu klar til brug.
Når posen er ved at tørre ud, lægges den atter i vand.


Vigtigt
Frio køletasker skal kunne ånde. Den virker ved at fordampe og skal være i kontakt med luft.


Vi anbefaler dig at læse brugervejledningen igennem før du tager køletasken i brug.Om FRÍO® køletaskerne
Med FRIO køletasker kan du opbevare din insulin sikkert i minimum 45 timer ved temperaturer op til + 37 ºC grader i omgivelserne. I køletasken vil temperaturen ligge mellem 18 – 25 ºC grader.
Tasken kan lægges i blød igen i efterfølgende perioder på op til 45 timer i op til 28 dage. Herefter skal tasken tørre helt ud, før tasken igen kan aktiveres.

Bemærk: Medicin skal opbevares ved den temperatur, som producenten anbefaler, før den lægges i FRIO® køletasken. Check venligst indlægssedlen på din medicin for opbevaringsoplysninger.

FRÍO® køletaskerne består af to dele; 1) Cambrelle® ydre taske, 2) Indre FRIO® taske lavet af bomuld med paneler, som indeholder krystaller (ikke-giftige og ikke brandbare – sikkerhedsdataseddel kan fås, hvis det ønskes).

Krystallerne bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand inden anvendelse. Læg insulinen i posen og anbring den i tasken, og køletasken er klar til brug.

Varen er tilføjet til kurven