Bunny Vibe Ring
På lager
Viser 24 ud af 53 produkter

Sexlegetøj som hjælpemiddel

Uanset om du bruger sexlegetøjet til at gøre sexlivet mere spændende eller om du har brug for hjælpemidler i form af penisring og glidecreme, så har vi sexlegetøjet til dig her.

Der kan være mange årsager til, at sexlivet ikke er i top. Fysiske og psykiske belastninger og udfordringer kan give rejsningsbesvær, vaginal tørhed og mindske sexlysten.

Med de rette produkter, kan du heldigvis få både lysten og evnen tilbage, så du kan få et godt sexliv.

Diskret levering og indpakning


Vi sender altid diskret indpakning med kun mitliv.dk som afsender og din leveringsadresse på pakken.

Styrk sexlysten både som mand og kvinde


Uanset om du er mand eller kvinde og i et parforhold eller single, så kan du finde sexlegetøjet her. Hos os finder du kun produkter af den højeste kvalitet til både mænd og kvinder og de kan med fordel kombineres med glidecreme og massageolie.

Find populære dildoer, vibratorer og andre produkter til sex


Sexlegetøjet hos os har både fokus på nydelse, flot design samt kvalitet og sikkerhed.

Populært sexlegetøj til mænd


En penisring styrker erektionen og vibrationerne fra penisringen stimulerer samtidig kvindens klitoris.

Man kan også bruge en penispumpe. Pumpen fra Belladot Ingemar er en kraftig penispumpe, som er nem at bruge. Håndtaget er grebvenligt og den er let at pumpe. Der medfølger en penisring til pumpen.

Med Viktor penisringene får du 3 elastiske penisringe i forskellige størrelser. Alle 3 størrelser passer til de fleste, men klemmer med forskellig styrke, så du kan eksperimentere med hvad der passer bedst til dig. Penisringene er udstyret med knopper, som stimulerer partneren.

Populært sexlegetøj til kvinder


Belladot Monica G-spot vibrator er en lille og praktisk vibrator, som er nem at bruge og den vibrerende top giver ekstra stimulering med 7 forskellige vibrationsindstillinger. Med Belladot Monica er det blevet nemmere at opnå G-punkts orgasme.

Belladot Elsa klitoris vibrator er en klitorisvibrator, der er udstyret med både vibrator og pulserende luftryk og gør det derfor nemmere at opnår orgasme enten ved at stimulere klitoris eller området rundt om klitoris. De 10 forskellige vibrationsmønstre kombineret med muligheden for 10 forskellige lufttrykstilstande gør det nemmere at opnå klitorsorgasme.

Sådan rengør du dit sexlegetøj


Det er vigtigt at rengøre dit sexlegetøj efter brug. Her kan det være en god ide at bruge rensegel/udstyrsrens.

Du kan købe Belladot Rensegel her.


FAQ - ofte stillede spørgsmål


Hvor gammel skal man være for at købe sexlegetøj?


Man skal være 15 år for at kunne købe sexlegetøj. Men typisk anbefales det, at man snakker med en voksen inden. Det er nødvendigt at have en aftale med en voksen med et dankort for at kunne købe det online.


Hvilke typer sexlegetøj findes der?


De mest almindelige typer sexlegetøj er dildo og vibrator. Men der findes masser af produkter, der stimulerer både mand og kvinde. Man kan endda bruge gratis ting som fx en fjer eller et stykke stof for øjnene.

Varen er tilføjet til kurven