Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for al samhandel med mitliv.dk

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn er A/S Tødin med ReaMed A/S som binavn.

Selskabsform: A/S
CVR-nummer: 67 03 65 14

Adresse:  
Vilhelmsborgvej 16
7700 Thisted
Tlf.:  97 93 46 00
E-mail:  info@mitliv.dk
Web: https://www.mitliv.dk/

Betaling

På MitLiv.dk kan du betale med:
 • Dankort

 • VisaDankort

 • Visa og Visa Electron

 • Mastercard, Maestro, Diners, American Express, JCB

 • MobilePay

 • Faktura for erhvervskunder

 • Der tages IKKE gebyr for betaling via betalingskort.
  Købstransaktionen sker via en Nets-godkendt SSL-krypteret forbindelse. Det betyder, at de oplysninger, du indtaster i forbindelse med din betaling, aldrig er MitLiv.dk i hænde. Oplysningerne sendes direkte til PBS / NETS igennem vores betalingsgateway, som administreres af ePay.

  Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

  Når betalingen er gennemført, og ordren dermed er fuldført, sendes en ordrebekræftelse til den e-mail adresse, du har angivet ved indtastning af dine oplysninger.

  Levering og fragt

  Mitliv.dk har en leveringstid på 1-4 hverdage fra vi har registeret din bestilling, men langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag. Vores forsendelser sendes som pakker med GLS eller DAO, og vi leverer i hele Danmark.
  OBS: Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.
  Hos mitliv.dk tror vi på hurtig og fleksibel levering, så vi har derfor samlet en række forskellige fragtmuligheder, således du kan vælge netop dét, der passer dig bedst.

  Vælg imellem:

  Pakkeshop / Pakkeboks 
  GLS:
  (35 kr. gratis over 300kr. - leveringstid 1-2 hverdage) 
  Du vælger selv, hvilken pakkeboks eller Posthus, du ønsker din vare leveret til. Du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Hent pakken hvor du vil – og når du vil.
  Vi bestræber os altid på at levere din vare til den ønskede pakkeshop/pakkeboks, men hvis den pakkeshop/pakkeboks, du har valgt, er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeshop/pakkeboks.

  Privatadresse 
  DAO: 
  (39 kr. - leveringstid 1-2 hverdage). 
  Pakken leveres om natten eller i de tidlige morgentimer og stilles ved døren. Er det ikke muligt at stille pakken ved døren, så bliver den leveret i den nærmeste DAO-pakkeshop.

  GLS: 
  (70 kr. - leveringstid 1-4 hverdage) 
  Pakken bliver leveret på din private adresse og stilles ved døren, hvis du ikke er hjemme.

  Når pakken sendes fra vort lager, sendes en bekræftelse med track & trace oplysninger, så du kan spore din pakkes leveringsstatus. Alle vores pakker bliver forsvarligt indpakket i diskret, neutral og godkendt emballage. På den måde tilgodeser vi privatlivets fred, da det ikke er muligt for andre at se hvad pakken indeholder.

  Priser

  Alle priser på MitLiv.dk er inkl. 25% moms og angivet i danske kroner (DKK). Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

  Bevillingskunder: De produkter der er omfattet af din bevilling, vil vises på siden som 0 kr. Hvis der angives en pris på varen, er varen ikke er omfattet af din bevilling, eller din bevilling er opbrugt. Hvis du mener, at den aktuelle vare burde være omfattet af din bevilling, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på tlf 97 93 46 00, så de kan undersøge dette.

  Garanti og reklamationsret

  MitLiv.dk yder garanti og reklamationsret i henhold til købelovens bestemmelser og gældende lovgivning i øvrigt.

  Returret

  Du har 21 dages udvidet fortrydelsesret, når du handler hos os og returnerer varen i ubrudt/ubeskadiget emballage og i ubrugt stand. Fortrydelsesretten gælder ikke for håndkøbslægemidler og naturlægemidler. Fortrydelsesfristen udløber 21 dage efter den dag du:

  a) Har modtaget din vare
  b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

  Du skal inden 21 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail til info@mitliv.dk eller pr. telefon (+45) 97934600. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

  Du kan købe en returlabel til 29 kr. her

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Vedlæg venligst en kopi af den pågældende ordrebekræftelse/følgeseddel samt en beskrivelse af, hvorfor varen returneres. Derefter vil vi sørge for, at dine penge bliver tilbageført direkte til din konto. Vi gør opmærksom på, at hvis du fortryder dit køb, så skal du på selv betale returforsendelsen på 29 kr., hvorimod vi betaler returportoen ved reklamation af en defekt eller beskadiget vare. 

  Ved reklamation på diabetesvarer bedes du printe og udfylde denne reklamationsseddel og vedlægge den din pakke: Print reklamationsseddel - diabetesvarer 
  Bemærk: Brug af reklamationssedlen kræver en forudgående aftale med kundeservice.

  Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det betalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den i den stand der er oplyst ved meddelelse om returnering.

  Varen bedes fremsendt til nedenstående adresse:

  MitLiv.dk
  Vilhelmsborgvej 16
  7700 Thisted

  Varer undtaget fortrydelsesretten

  Følgende varetyper er undtaget fra fortrydelsesretten: Aftaler omfattet af forbrugeraftalelovens § 7, stk. 2:
  • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  • Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
  • Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
  Du mister altså din fortrydelsesret, hvis;
  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
  • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.
  Ydermere er håndkøbslægemidler undtaget fortrydelsesretten iht. bekendtgørelsen om forhandling af håndkøbslægemidler udenfor apotek.

  Oplysning om klagemuligheder

  En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning her - https://kpo.naevneneshus.dk/Public/....

  EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/consumers/odr/.... Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@mitliv.dk.

  Cookies og privatlivspolitik

  Privatlivspolitik 

  Når du besøger vores hjemmeside og anvender vores webshop vil vi i visse tilfælde behandle oplysninger om dig. Nedenfor vil du kunne læse mere om hvordan disse oplysninger indsamles og anvendes.

  Hvornår indsamler og behandler vi oplysninger om dig?
  Vi indsamler personlige oplysninger om dig såfremt du tilmelder dig vores nyhedsmail, laver et køb via vores webshop eller såfremt vi håndterer en bevilling til dig på vegne af det offentlige. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, din e-mailadresse, telefonnummer og din privatadresse.

  Foretager du et køb via vores hjemmeside behandler vi dine oplysninger for at kunne behandle din ordre og levere dine varer. Retsgrundlaget vil derfor være opfyldelse af kontrakt, jf. Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

  I forbindelse med håndtering af en bevilling eller en frivalgsordning fra det offentlige, vil vi endvidere behandle dit CPR-nr. samt visse følsomme oplysninger om dig. Retsgrundlaget for behandlingen af oplysningerne skal findes i Persondataforordningens art. 9, stk. 2, litra f.

  Har du valgt at tilmelde dig vores nyhedsmail vil behandlingen ske på baggrund af dit samtykke. Retsgrundlaget for behandlingen skal findes i Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a. Du vil altid kunne tilbagekalde dit samtykke og framelde dig nyhedsmailen igen.   

  Hvad bruger vi oplysningerne til?
  Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne kontrollere din ordre (herunder bevillingsoplysninger fra det offentlige), fremsende de varer du har købt, instruktioner og andre oplysninger om vores services og virksomhed.

  Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

  Modtagere  I visse tilfælde kan ReaMed overlade dine personoplysninger til samarbejdspartnere og underleverandører, f.eks. it-leverandører, udbydere af kundetilfredshedsundersøgelser, leverandør af nyhedsbrevservice, mv. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på vegne ReaMed og i overensstemmelse med vores instruks.

  Anvendelsen af cookies
  I forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside indsamler vi oplysninger ved hjælp af cookies. Vi anvender Cookies til at optimere dit besøg, dels når du navigerer rundt på vores hjemmeside samt dels til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside. Læs mere om brugen af Cookies i vores Cookie-politik.

  Sikkerhed
  Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at dine oplysninger opbevares på en sikker måde.

  Cookies

  Links til andre hjemmesider 
  På vores hjemmeside kan der forekomme links til andre hjemmesider, herunder produktinformationer og eksterne undersøgelser mv. ReaMed er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

  Når du besøger andre hjemmesider, bør du derfor altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

  Adgang til dine personlige oplysninger
  Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.  

  Vil du ændre dine oplysninger eller framelde tjenester?
  Såfremt du ønsker at ændre eller slette dine personlige oplysninger kan du skrive til os via persondata@reamed.dk

  Dine rettigheder
  Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig samt hvilke kategorier af oplysninger vi behandler. Du kan endvidere bedes os få korrigeret eller i visse tilfælde slettet dine oplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser.

  Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  Du kan indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

  Kontakt os
  Har du spørgsmål til behandling af persondata, eller ønsker du få rettet eller slettet data, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående informationer.


  Dataansvarlig:


  ReaMed (et forretningsområde i A/S Tødin)
  Vilhelmsborgvej 16
  CVR 67 03 65 14
  DK-7700 Thisted
  Telefon: 97 93 46 00
  Email: persondata@reamed.dk

  Håndkøbslægemidler

  Mitliv.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til salg af håndkøbslægemidler. Der gælder særlige regler for salg af håndkøbslægemidler med hensyn til alder og antal købte pakninger, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at du ved accept af vores handelsbetingelser bekræfter, at du ved køb af håndkøbslægemidler er fyldt 15 år eller derover.  Ved køb af smertestillende håndkøbslægemidler (til indtagelse gennem munden) gælder en aldersgrænse på minimum 18 år. Endvidere er det kun tilladt at købe 1 pakning i døgnet.

  Mitliv.dk vil derfor altid kunne afvise din ordre på smertestillende, såfremt den samlede ordre overstiger 1 pakke pr. døgn.

  Håndkøbslægemidler kan ikke returneres iht. bekendtgørelsen om forhandling af håndkøbslægemidler udenfor apotek.

  Ordrer med varer omfattet af bevilling

  Som bevillingskunde har du adgang til at kunne bestille produkter, som er omfattet af din bevilling.
  Har du en bevilling på diabetesprodukter fra din kommune, vil du kun se din andel af prisen.  Er produktet fx fuldt bevilliget af kommunen, vil du se den pågældende vare til 0 kr.

  Har du spørgsmål til dine bevillingsvarer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. (+45) 97934600.

  Forbehold

  Mitliv.dk tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.
  Tilmeld nyhedsbrev

  Varen er tilføjet til kurven