Frio køletaske til pumpe

Varenummer:203550-1
299,95 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 219,95 kr.)
Se mere
(+ 499,00 kr.)
Med en Frio køletaske til din pumpe kan du roligt drage ud i sommervejret eller på ferie sydpå med din insulinpumpe. Køletasken passer til de fleste insulinpumper på markedet og giver dig tryghed i mange forskellige klimatiske forhold. Den holder din insulin kølig i minimum 45 timer ved temperaturer op til + 37ºC.

Med en Frio køletaske til pumpen får du disse fordele:


- Holder din insulin kølig
- Beskytter din pumpe
- Isoleringen i tasken beskytter insulinen imod kulde
- Du er uafhængig af køleskab
- Kan genbruges igen og igen

Sådan bruger du Frio køletasken til din pumpe


Med en Frio køletaske til din pumpe er du uafhængig af at have et køleskab i nærheden i op til 45 timer. Det eneste du skal have adgang til er koldt vand.
Tasken består af en indre pose og en ydre taske. Bagpå køletasken er der en praktisk bæltestrop, så du kan sætte tasken fast i dine bukser eller lignende.

Posen indeholder granulater, som bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand i 8 minutter inden anvendelse. Dup den eller tør den med et håndklæde efter at have opløst den i vand, læg pumpen i posen og anbring den i ydertasken og din Frio køletaske er nu klar til at komme med dig på tur.

Indertaskens mål: 12 cm x 8 cm.

OBS:
Frio køletasker skal kunne ånde. Den virker ved at fordampe og skal være i kontakt med luft for at virke optimalt. Den ydre Cambrelle taske sikrer, at den fungerer optimalt og sikrer stabil temperatur i inderposen. Det anbefales at opbevare tasken i lommen, i din diabetestaske eller i håndbagagen, hvis du skal ud at flyve.

Sådan rengør du din Frio køletaske til pumpe


Når du ikke bruger din Frio køletaske kan du tage inderposen ud og lade den tørre indtil gelen krystalliserer igen. For at sikre at krystallerne er separerede, kan du forsigtigt ryste inderposen mens den tørrer. Tørreprocessen kan tage op til 2-4 uger afhængig af posens størrelse og det omgivende klima.

Om FRÍO® køletasker
Med FRIO køletasker kan du opbevare din insulin sikkert i minimum 45 timer ved temperaturer op til + 37 ºC grader i omgivelserne. I køletasken vil temperaturen ligge mellem 18 – 25 ºC grader.

Bemærk: Medicin skal opbevares ved den temperatur, som producenten anbefaler, før den lægges i FRIO® køletasken. Check venligst indlægssedlen på din medicin for opbevaringsoplysninger.

FRÍO® køletaskerne består af to dele; 1) Cambrelle® ydre taske, 2) Indre FRIO® taske lavet af bomuld med paneler, som indeholder krystaller (ikke-giftige og ikke brandbare – sikkerhedsdataseddel kan fås, hvis det ønskes).

Krystallerne bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand inden anvendelse. Læg insulinen i posen og anbring den i tasken, og køletasken er klar til brug.

Varen er tilføjet til kurven