Om mitliv.dk

Om ReaMed

PĂĽ MitLiv.dk finder du de seneste nyheder, spĂŚndende artikler samt en lang rĂŚkke relevante produkter, omkring helbred, sundhed og velvĂŚre.Vi hjĂŚlper dig til en sundere livsstil med bedre kost, mere motion og et godt helbred.

Du kan trygt handle hos os


Vi er godkendt af büde NETS (PBS), ePay, LÌgemiddelstyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Handler du online hos os har du en udvidet 21 dages returret sammen med 24 mĂĽneders reklamationsret. Online betaling sker naturligvis igennem en sikker 128 bit krypteret SSL forbindelse.

Vil du i kontakt med os - kan du ringe pĂĽ telefon 97 93 46 00,  sende en e-mail til info@mitliv.dk eller chatte med en medarbejder i kundeservice.

Du er også velkommen til at kigge forbi os på Facebook, hvor du kan blive opdateret omkring nyheder og tilbud.

Vores adresse er:

MitLiv.dk
Vilhelmsborgvej 16
7700 Thisted

ReaMed - virksomheden bag MitLiv.dk

Bag mitliv.dk stür ReaMed A/S, vi har siden 1982 leveret diabetesartikler til vores kunder, og samlet alt det nødvendige pü èt sted. Med den erfaring, vil vi gerne gøre mitliv.dk til samlingssted for diabetikere og alle andre der ønsker, at leve et sundt og aktivt liv.

ReaMed A/S er en del af McKesson EU, som er reprĂŚsenteret i 13 land med 39.000 ansatte.

ReaMeds Kvalitet

Hos ReaMed er kvalitet et nøgleord, og igennem alle vores processer arbejder vi med at sikre den højeste kvalitet for kunder og leverandører. Derfor har vi et effektivt kvalitetsstyringssystem, som vi løbende opdaterer for at bevare kvaliteten i alle led hos ReaMed.

Vi arbejder med kvalitet ud fra reglerne, der er pü omrüdet for medicinsk udstyr, hündkøbslÌgemidler, fødevarer og datasikkerhed. Samtidig udfører vi interne inspektioner, for at holde fokus pü omrüdet, og sikre at systemet til stadighed er opdateret og dokumenteret.

Hos ReaMed stiller vi høje krav til vores interne processer, og et af ReaMeds egne kvalitetsmül er, at vi altid vil kunne levere diabetesprodukterne i vores standard sortiment, og desuden levere de rigtige varer i den korrekte mÌngde til kunderne. Alle varer hündteres og sendes sü kvaliteten og anonymiteten i forsendelsen bevares.

ReaMed er certificeret efter ISO 9001:2015 standarden

VĂŚrdigrundlag og vision

ReaMeds værdier drives af vores fælles ICARE-principper – Integrity, Customer-First, Accountability, Respect og Excellence. Vores medarbejdere lever efter disse værdier i alt, hvad de foretager sig, uanset hvem de er, og hvor de arbejder.

ICARE gør os i stand til at vÌre en innovativ virksomhed inden for sundhedssektoren, specielt diabetes omrüdet. Vi hjÌlper vores kunder med at finde den bedste løsning til den enkeltes behov, en løsning som letter kundens hverdag og skaber mervÌrdi. Vores mül er, at vi til enhver tid yder den bedste rüdgivning, og sammen med kunden finder den løsning, der passer kunden bedst.

Disse vÌrdier er fundamentet for vores virksomhedskultur, og de er kernen i alt, hvad vi gør. ICARE har i høj grad indflydelse pü, hvordan vi driver virksomhed, büde internt og eksternt.

Det skaber en følelse af engagement i og passion for det arbejde, vi udfører til dagligt. Fordi vi alle sammen deler vores engagement i ICARE, skiller vi os ud som en unik sundhedsvirksomhed – og som en enestående arbejdsplads.

Integrity
Vi tager beslutninger om stort og smĂĽt med fokus pĂĽ det etisk rigtige.


Customer-First
Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi foretager os, og vores succes er forbundet med deres succes.


Accountability
Vi tager ansvar for vores handlinger over for kunder, leverandører og kollegaer - og vi holder os selv ansvarlige for at holde vores løfter.


Respect
Vi behandler hinanden, vores kunder og vores leverandører med vÌrdighed, betÌnksomhed og übenhed.


Excellence
Vores stræben efter kvalitet stopper aldrig – vi sigter altid højere for vores kunder, partnere og hinanden.