Fragt fra 35,00 kr.Diskret og hurtig leveringOver 3.000 produkter

Om mitliv.dk

Om ReaMed

På MitLiv.dk finder du de seneste nyheder, spændende artikler samt en lang række relevante produkter, omkring helbred, sundhed og velvære.Vi hjælper dig til en sundere livsstil med bedre kost, mere motion og et godt helbred.

Du kan trygt handle hos os

Tag et kig på vores Trustpilot-profil. Her kan du læse over 1900 anmeldelser af os, hvoraf omkring 80% har givet os topkarakteren 5 stjerner. Det giver os en samlet karakter på 9,4 ud af 10.

Vi er godkendt af både NETS (PBS), ePay, Lægemiddelstyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Handler du online hos os har du en udvidet 21 dages returret sammen med 24 måneders reklamationsret. Online betaling sker naturligvis igennem en sikker 128 bit krypteret SSL forbindelse.

Vil du i kontakt med os - kan du ringe på telefon 97 93 46 00,  sende en e-mail til info@mitliv.dk eller chatte med en medarbejder i kundeservice.

Du er også velkommen til at kigge forbi os på Facebook eller Google+, hvor du kan blive opdateret omkring nyheder og tilbud.

Vores adresse er:

MitLiv.dk
Vilhelmsborgvej 16
7700 Thisted

ReaMed - virksomheden bag MitLiv.dk

Bag MitLiv.dk står ReaMed A/S, der siden 1982 har hjulpet diabetikere ved, at samle det meste af det nødvendige til et liv med diabetes samme sted. Med den erfaring i bagagen vil vi gøre MitLiv.dk til samlingssted for såvel diabetikere, som andre der lever med en sygdom eller blot ønsker, at leve et sundt liv, og dermed forebygge sygdom.

ReaMed A/S er en del af McKesson EU, som er repræsenteret i 13 land med 39.000 ansætte.

ReaMeds Kvalitet

Hos ReaMed er kvalitet et nøgleord, og igennem alle vores processer arbejder vi med at sikre den højeste kvalitet for kunder og leverandører. Derfor har vi et effektivt kvalitetsstyringssystem, som vi løbende opdaterer for at bevare kvaliteten i alle led hos ReaMed.

Vi arbejder med kvalitet ud fra reglerne, der er på området for medicinsk udstyr, håndkøbslægemidler, fødevarer og datasikkerhed. Samtidig udfører vi interne inspektioner, for at holde fokus på området, og sikre at systemet til stadighed er opdateret og dokumenteret.

Hos ReaMed stiller vi høje krav til vores interne processer, og et af ReaMeds egne kvalitetsmål er, at vi altid vil kunne levere diabetesprodukterne i vores standard sortiment, og desuden levere de rigtige varer i den korrekte mængde til kunderne. Alle varer håndteres og sendes så kvaliteten og anonymiteten i forsendelsen bevares.

Værdigrundlag og vision

ReaMeds værdier drives af vores fælles ICARE-principper – Integrity, Customer-First, Accountability, Respect og Excellence. Vores medarbejdere lever efter disse værdier i alt, hvad de foretager sig, uanset hvem de er, og hvor de arbejder.

ICARE gør os i stand til at være en innovativ virksomhed inden for sundhedssektoren, specielle diabetes sektor. Vi hjælper vores kunder med at find det bedste løsninger for deres behov, som letter deres hverdag og skaber merværdi. Vi motiverer dem til at forandre ved at demonstrere, hvad de kan gøre bedre eller anderledes for at forbedre sundre livstil.

Disse værdier er fundamentet for vores virksomhedskultur, og de er kernen i alt, hvad vi gør. ICARE har i høj grad indflydelse på, hvordan vi driver virksomhed, både internt og eksternt.

Det skaber en følelse af engagement i og passion for det arbejde, vi udfører til dagligt. Fordi vi alle sammen deler vores engagement i ICARE, skiller vi os ud som en unik sundhedsvirksomhed – og som en enestående arbejdsplads.
Integrity
Vi tager beslutninger om stort og småt med fokus på det etisk rigtige

Customer-First
Vores kunder er i centrum for alt, hvad vi foretager os, og vores succes er forbundet med deres succes.

Accountability
Vi tager ansvar for vores handlinger over for kunder, leverandører og kollegaer - og vi holder os selv ansvarlige for at holde vores løfter.

Respect
Vi behandler hinanden, vores kunder og vores leverandører med værdighed, betænksomhed og åbenhed.

Excellence
Vores stræben efter kvalitet stopper aldrig – vi sigter altid højere for vores kunder, partnere og hinanden.