Fragt fra 35,00 kr.Diskret og hurtig leveringOver 3.000 produkter

Cookies og privatlivspolitik

Opdateret d. 25. maj 2018


Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Dette website udbydes af:

ReaMed (et forretningsområde i A/S Tødin)
Vilhelmsborgvej 16
CVR 67 03 65 14
DK-7700 Thisted
Telefon: 97 93 46 00
Email: info@mitliv.dk

PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger vores hjemmeside og anvender vores webshop vil du i visse tilfælde efterlade personlige informationer. Nedenfor vil du kunne læse mere om hvordan disse informationer indsamles og anvendes.

Hvornår indsamler vi oplysninger?
Vi indsamler personlige oplysninger om dig såfremt du tilmelder dig vores nyhedsmail eller laver et køb via vores webshop. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, din e-mailadresse, telefonnummer og din privatadresse.

Hvad bruger vi oplysningerne til?
Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne fremsende de varer du har købt via webshoppen, instruktioner og andre oplysninger om vores services og virksomhed.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke.

Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

Anvendelsen af cookies
I forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside indsamler vi oplysninger ved hjælp af cookies. Vi anvender Cookies til at optimere dit besøg, dels når du navigerer rundt på vores hjemmeside samt dels til at generere statistik over brugen af vores hjemmeside.

Læs mere om brugen af Cookies i vores Cookie-politik nedenstående.

Sikkerhed
Vi har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at dine oplysninger opbevares på en sikker måde.

Links til andre hjemmesider
På vores hjemmeside kan der forekomme links til andre hjemmesider, herunder produktinformationer og eksterne undersøgelser mv. ReaMed er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.
Når du besøger andre hjemmesider, bør du derfor altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Adgang til dine personlige oplysninger
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige
oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.  

Vil du ændre dine oplysninger eller framelde tjenester?
Såfremt du ønsker at ændre eller slette dine personlige oplysninger kan du skrive til os via persondata@reamed.dk

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig samt hvilke kategorier af oplysninger vi behandler. Du kan endvidere bedes os få korrigeret eller i visse tilfælde slettet dine oplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du kan indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontakt os
Har du spørgsmål til behandling af persondata, eller ønsker du få rettet eller slettet data, er du velkommen til at kontakte os på nedenstående informationer.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver (DPO).

Dataansvarlig:

ReaMed (et forretningsområde i A/S Tødin)
Vilhelmsborgvej 16
CVR 67 03 65 14
DK-7700 Thisted
Telefon: 97 93 46 00
Email: persondata@reamed.dk

Databeskyttelsesrådgiver (DPO):
Casper Rybjerg Qvist
Tlf. (+45) 61691213
E-mail persondata@reamed.dk

_____________________________________________


COOKIES

Cookie standarder leveres i samarbejde med interesseorganisationen minecookies.org