Viser 24 ud af 210 produkter
Vi har samlet en masse lækre sko til dig med følsomme fødder. Her finder du alt fra sneakers og sandaler til hjemmesko, støvler og såler. Fælles for dem alle er, at de er behagelige at gå i og komfortable at have på. Så har du brug for en sko, der ikke gnaver, giver vabler og medfører ømme fødder? Så tag et kig på vores store udvalg af sko. Fokus på god kvalitet, lav pris og velvære.

Sko til både mænd og kvinder


Vi har samlet et udvalg af lækre damesko og herresko med forskellige features og i mange forskellige designs. Du finder både vandtætte og vandafvisende sko, du finder rummelige sko til dig, men fælles for dem alle er god stødabsorbering og gode indlægssåler med forskellige former for støtte.

Populære skomærker som Skechers og New Feet


Du finder populære mærker som Skechers, New Feet og Haflinger i sortimentet og antallet af mærker udvides hele tiden.

Sko fra Skechers


Skechers er et verdenskendt mærke med gode kvalitetssko og sandaler og uanset om du løber, går meget eller bare har brug for en flot sko, så kan du finde det hos Skechers.

Sko fra danske New Feet


New Feet er kendt for sine rummelige designs og sko samt sandaler, som alle har fokus på komfort samt lækre naturlige materialer. De har ingen indvendige syninger og indlægssålerne kan ofte udskiftes, hvis man har sine egne specialfremstillede såler.

FAQ - ofte stillede spørgsmålHvor meget plads skal der være i sko?


Først kan du teste om skoen sidder godt nok fast og det gør du ved at teste om du kun lige kan stikke en finger ned mellem din hæl og skoen. Hvis det er for let, så er skoen for stor.

Derefter tjekker du, om der er plads nok i skoen. Dette kan du teste ved at tegne et omrids af dine fødder på et stykke papir. Klip dem ud og put papiret ned i skoene. Kan papiret ligge i skoen uden at krølle nogen steder, så er skoen rummelig. På dit omrids skal du lægge 1 cm ud for alle tæer for at have plads til, at foden kan glide lidt frem og tilbage under gang. Mærk også efter om der er plads til at dine tæer kan skubbes opad, når du går.

Varen er tilføjet til kurven