Artikler og vejledninger

Hvad enten du søger inspiration til sunde opskrifter, råd til kosten til personer med diabetes eller artikler omkring diabetes og symptomer, så kan du finde det her. 

Vi vil løbende udbygge vores artikel- og inspirationsunivers, men har du nogle lækre sukkerfrie opskrifter, produktanbefalinger eller andre råd, som vi kan give videre til personer med diabetes, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Opskrifter
Artikler og vejledninger_opskrifter

Opskrifter

Her finder du sunde opskrifter, som er nemme at lave. Vi kender alle udfordringen med at finde på nye lækre sunde og måske sukkerfrie opskrifter, men på denne side kan du finde inspiration til sunde snacks samt nemme måltider til morgen, middag og aften.
Se alle opskrifterne her
Kostråd

Kostråd

Kostråd er anbefalinger for ernæring til at hjælpe folk med at spise sundere. Fødevarestyrelsen har indevidere udarbejdet kostråd, som kan bruges til rettesnor til at få en sund og klimavenlig balance i det, du spiser og drikker. Har du diabetes, kan kosten hjælpe til en bedre blodsukkerregulering.
Læs mere om kostråd
Træning og motion
/artikler-og-vejledninger/motion-og-traening/

Træning og motion

Træning og motion er rigtig godt for både din livsskvalitet og din sundhed. Har du diabetes kan motion være med til at regulere dit blodsukker og du kan opleve at din insulin virker bedre.
Læs om motion og træning
Livet med diabetes

Livet med diabetes

Har du, et familiemedlem eller en bekendt diabetes? Her kan du læse mere om symptomer, følgesygdomme og mere om det at leve sit liv med diabetes.
Læs mere her
Symptomer og årsager til diabetes

Symptomer og årsager til diabetes

Er du bekymret for, om du har fået diabetes? Vi har samIet nogle artikler, hvor du kan læse mere om nogle af de symptomer, som du bør være opmærksom på.
Læs mere om symptomer
Sex og samliv

Sex og samliv

Har du udfordringer med sexlivet eller kunne du godt tænke dig at krydre sexlivet og øge nydelsen? Vi har samlet nogle artikler og guides til sexlivet.
Se artiklerne her
Inkontinens

Inkontinens

Hvad er inkontinens? Lider du selv af inkontinens eller kender du en, der gør? Vi har samlet nogle forskellige artikler og guides om inkontinens lige her.
Læs artiklerne her
Overgangsalder
Artikler og vejledninger - Overgangsalder

Overgangsalder

Overgangsalderen kan være udfordrende og kan medføre en række fysiske og følelsesmæssige symptomer. Læs vores store guide til overgangsalderen.
Læs mere her
Fodpleje
Artikler og vejledninger-fodpleje

Fodpleje

Få tips og tricks til at holde dine fødder sunde og lær hvordan du kan undgå almindelige fodproblemer og holde dine fødder i topform. Læs guiden her.
Læs mere her
Sådan vælger du det rigtige fodtøj
Artikler-og-vejledninger-Guides til det rigtige fodtøj

Sådan vælger du det rigtige fodtøj

Lider du af hælsporer. Døjer du med knyster? Eller har du hævede fødder eller ekstra følsomme fødder? Lær, hvordan du kan vælge det rigtige fodtøj. Se de forskellige guides her.
Læs mere her
Støtte- og kompressionsstrømper

Støtte- og kompressionsstrømper

Bliv klogere på støttestrømper og kompressionsstrømper og gør hverdagen med strømperne nemmere.
Se artiklerne her
Kend dit blodtryk

Kend dit blodtryk

At kende sit blodtryk er en afgørende del af at opretholde god sundhed og forebygge alvorlige medicinske tilstande som bl.a. hjerte-kar-sygdomme. Et sundt blodtryk kan reducere risikoen for træthed. svimmelhed og åndenød.
Læs mere her
Tilmeld nyhedsbrev