Artikler og vejledninger

Hvad enten du søger inspiration til sunde opskrifter, råd til kosten til personer med diabetes eller artikler omkring diabetes og symptomer, så kan du finde det her.

Vi vil løbende udbygge vores artikel- og inspirationsunivers, men har du nogle lækre sukkerfrie opskrifter, produktanbefalinger eller andre råd, som vi kan give videre til personer med diabetes, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Opskrifter

Her finder du sunde opskrifter, som er nemme at lave. Vi kender alle udfordringen med at finde på nye lækre sunde og måske sukkerfrie opskrifter, men på denne side kan du finde inspiration til sunde snacks samt nemme måltider til morgen, middag og aften.

Træning og motion

Træning og motion er rigtig godt for både din livsskvalitet og din sundhed. Har du diabetes kan motion være med til at regulere dit blodsukker og du kan opleve at din insulin virker bedre.

Kostråd

Kostråd er anbefalinger for ernæring til at hjælpe folk med at spise sundere. Fødevarestyrelsen har indevidere udarbejdet kostråd, som kan bruges til rettesnor til at få en sund og klimavenlig balance i det, du spiser og drikker. Har du diabetes, kan kosten hjælpe til en bedre blodsukkerregulering.