Viser 24 ud af 64 produkter

Hjemmesko og sutsko til den kolde tid


Hjemmesko, sutsko, futter, slippers - kært barn har mange navne og det er ikke så vigtigt hvad vi kalder dem. Det vigtigste er, at de kan holde vores fødder dejligt varme og der er bare intet, der skaber hygge og velvære, som et par gode varme hjemmesko.
Hos mitliv.dk har vi et stort udvalg af hjemmesko i forskellige farver og modeller til både damer og herrer. De findes i alverdens farver, forskellige materialer og med forskellige pasformer og såler, så du kan helt sikkert finde dine nye favorit-hjemmesko.

Uldhjemmesko og skindhjemmesko


Når du skal finde dine nye hjemmesko, så er der flere forskellige materialer at vælge imellem. Hos mitliv.dk finder du bl.a. et stort udvalg af hjemmesko i uld, skind og strik og det kan være svært at finde ud af, hvilket der passer bedst til dig og dine behov. Derfor kan vi lavet en oversigt til dig, der fortæller om de forskellige materialers gode egenskaber.

Uldhjemmesko er temperaturregulerende


Uld er et temperaturregulerende materiale, som bare passer perfekt til hjemmesko. Uld er temperaturregulerende og sikrer at fødderne kan ånde. Uld har været brugt til hjemmesko i mange år og med stor succes, da de både kan holde fødderne dejligt varme, når det er koldt og køler dem ned, når det er varmt. Mange uldhjemmesko består af filtet uld.

Hjemmesko i skind er slidsstærke


Skind er et åndbart materiale og er yderst slidstærkt og med en hjemmesko i skind er du sikret både lang holdbarhed og rigtig god komfort. Skind har også den gode egenskab, at det tilpasser sig dine fødder, så du får en rigtig god komfort i hjemmesko af skind.

Hjemmesko i strik er bløde og fleksible


Hjemmesko i strik føles næsten ligesom at have et par dejligt tykke strømper på. Strik er blødt og fleksibelt og holder fødderne dejligt varme. Et dejligt varmt tæppe og et par strik-sutsko er bare lig med hygge.

Varen er tilføjet til kurven