Myabetic Amy Diabetes håndtaske

Varenummer:18205-4
849,00 kr.
På lager
Myabetic Amy diabeteshåndtasken er en super elegant diabetestaske - den vil klæde ethvert outfit og fås lige nu i 4 forskellige farver, sort, rød, blå og grå.  

Udover det stilrene design, så er den også designet til at være praktisk. Ideen bag produktet har netop været, at man skal have plads til sit diabetesudstyr, som skal transporteres på en nem og overskuelig måde, men at brugeren samtidig skal føle sig elegant og smart.

Myabetic Amy Diabetes håndtaske kan både bæres over skulderen og i hånden.

Taskens indretning:
Myabetic Amy tasken har 3 store rum, hvoraf det midterste lukkes med lynlås.

I det forreste og bagerste rum har du plads til både pung, telefon, make-up, briller og endda en tablet.

Det midterste rum er isoleret, så heri kan du have din medicin og snacks og det er også i dette rum, at det praktiske udtagelige indertaske er placeret.

Udtagelig indertaske skaber overskuelighed:
Myabetic Amy diabetestasken adskiller sig fra andre håndtasker på netop dette punkt. Den er udstyret med en praktisk udtagelig indertaske, som kan foldes helt ud foran dig, så du har fuldt overblik over insulinpenne, blodsukkermåler, teststrimler, ekstra lancetter/nåle osv. Når du er ude af huset er det derfor nemt og hurtigt for dig at måleblodsukker osv. og når du er færdig folder du bare indertasken sammen og lægger den tilbage i det midterste rum, hvor den fastgøres vha. en knap.

Tasken måler:
37 x 26,5 x 15 cm

Tasken er lavet af vegansk læder og fås i 3 farver - sort, grå og rød.

Vil du gerne peppe tasken op indvendigt? Køb ekstra udtagelige affaldsposer til indertasken her
Varen er tilføjet til kurven