Dexcom G7 CGM/sensor

Varenummer:99320
999,00 kr.
Stykpris ved køb af 1 stk.999,00 kr.
Stykpris ved køb af 3 stk.833,00 kr.
På lager
Dexcom G7 CGM/sensor giver dig en effektiv og enkel glukosemonitorering 24/7 og betyder bl.a.:
- ingen fingerprik
- ingen scanning
- nøjagtige glukosetal i realtid på din smartphone, dit smartwatch eller din Dexcom modtager.

Dexcom G7 er en diskret alt-i-en sensor beregnet til kontinuerlig glukosemonitorering. Den sender dine blodsukkerværdier hvert 5. minut til din telefon via bluetooth, og du kan derefter se den enkelte værdi samt en graf over udviklingen i blodsukkeret over tid på din skærm.

Dexcom G7 er en lille diskret sensor på størrelse med en 2-krone, den har en kort sensortråd og er hurtig og nem at indsætte. Den har en holdbarhed på 10 dage, hvorefter den skal skiftes.

Dexcom G7 er beregnet til personer i alderen 2 år og derover - herunder også gravide kvinder. Dexcom G7 er designet til at erstatte blodsukkermålinger med fingerprikker.

Fordele ved Dexcom G7


- På størrelse med en 2-krone
- Slut med fingerprikmålinger
- Sender dine blodsukkerværdier hvert 5. minut
- Ingen scanning
- Nøjagtige glukosetal i realtid på din smartphone, smartwatch eller din Dexcom-modtager*
- Kortere opvarmning - mindre end 30 minutter
- Ekstra tid på 12 timer i slutningen af sensorsessionen gør at du kan skifte din sensor, når det passer dig
- Mindre plaster - halvt så stort som til Dexcom G6
- Forudsig og undgå højt og lavt blodsukker
- Mere ro i sindet med indbygget advarselssystem
- Mere frihed og fleksibilitet i hverdagen
- Intuitiv app, der gør det nemt at styre blodsukkerniveau

Med Dexcom G7 måler du blodsukker kontinuerligt helt uden at prikke dig i fingeren. Med Dexcom G7 har du de oplysninger, du skal bruge for at holde dit glukoseniveau indenfor målområdet, og du får en advarsel 20 minutter før dit blodsukker nærmer sig 3,1 mmol/L. Du kan tilpasse disse adviseringer/advarsler eller udskyde den første advisering om højt blodsukker - det er helt op til dig.

Dexcom G7 er en lille sensor, og mere behagelig grundet den kortere tråd. Den giver dig en stor grad af fleksibilitet i hverdagen, da du kan gå i bad, svede og svømme uden at bekymre dig om din sensor.
Opvarmningstiden er dobbelt så hurtig som enhver anden CGM. Den giver dig 12 timers ekstra tid, så du kan skifte din sensor, når det passer dig.

Dexcom G7 kobling nemt til app på telefonen


Dexcom G7 sensoren kobles til app'en, Dexcom G7, som hvert 5. minut automatisk får tilsendt blodsukkerværdierne fra sensoren via bluetooth.
I app'en kan du selv bestemme hvornår du vil have advarsler for lavt og højt blodsukker, så du kan reagere i tide. Disse advarsler kan du også i kortere perioder undgå, hvis du f.eks. er til møde, i biografen eller lignende.  I app'en har du mulighed for at få en hurtig og overskuelig rapport over hvordan du styrer dit blodsukker (ved en funktion, der bl.a. viser tid i målområde og dit udregnede Hba1c).
Hvis du har familie eller pårørende, som du gerne vil have til at følge dine værdier, kan de downloade en separat app, hvor de real-time får værdierne og kan se dem på deres skærm. Dette er f.eks. meget populært for forældre til børn med diabetes.
App'en er også koblet til Siri, så du kan få læst dine blodsukkerværdier op, mens du f.eks. kører bil. Dermed undgår du at bruge telefonen under kørslen.

Tjek om din smartphone eller Smartwatch er kompatibel med Dexcoms produkter her.Hvor kan Dexcom G7 placeres?


Alle kan bruge bagsiden af overarmen eller maven. Børn i alderen 2-6 år kan også placere den på den øverste del af balderne. Sensoren er ikke testet og godkendt til brug på andre steder. Drøft hvad der er bedst for dig med din diabetesbehandler.

Medfølger
Et overplaster til hver sensor, som holder sensoren på plads i længere tid, hvis der er behov for det.

*Hvis dine glukoseadviseringer og glukoseværdier fra Dexcom G7 ikke matcher symptomerne eller forventningerne, så skal du bruge en BG-måler til at træffe beslutninger om din diabetesbehandling.