Viser 24 ud af 82 produkter
Skechers er et prisvindende, globalt brand, der især er kendt for deres innovative og komfortable sko af høj kvalitet. Skechers har siden begyndelsen i 1992 fokuseret på at lave sko, som både er flotte og som er behagelige at have på. De skal passe til hverdagen, til den aktive livsstil og til lang tids brug.
Skoene sælges i mere end 170 lande og er blevet populære på grund af komforten, de innovative indersåler, det store udvalg og de flotte designs.

Skechers sko er for alle


Mange forbinder Skechers sko med de populære sneakers og løbesko, som fås i mange forskellige modeller og farver, men Skechers er bl.a. også gummistøvler, vinterstøvler, sandaler og hjemmesko.

Hvorfor skal du vælge Skechers sko?


Der findes rigtig mange forskellige sko på markedet, men Skechers sko udmærker sig ved at være til dig, der:
- har en aktiv hverdag og ønsker god komfort hele dagen
- ønsker optimal stødabsorbering i dine sko
- gerne vil slippe for vabler og ømme fødder
- vil have slidstærke sko
- gerne vil have mulighed for at vælge mellem mange forskellige modeller og farver

Skechers støvler og hjemmesko til vinteren


Skechers har et stort udvalg af støvler og hjemmesko til den kolde vinter. Skechers støvler har de samme gode egenskaber som deres sko og du kan få Skechers støvler både med og uden indvendigt foer. Se et udvalg af Skechers støvler til både damer og herrer her på siden.

Skechers sørger også for, at dine fødder har det godt og varmt indenfor. Med hjemmesko fra Skechers er du sikret god komfort, støddæmpning og flotte hjemmesko. Du kan se et udvalg af hjemmeskoene fra Skechers her på denne side.

Køb Skechers og bidrag til børn og dyr i nød


I BOBS kollektionen, som er en kollektion af damesko og børnesko, har Skechers valgt at sætte fokus på at hjælpe dyr og børn i nød. For hver solgt par giver Skechers en donation til dyrevelfærdsorganisationer og børn i nød.
Køb BOBS damesko her på webshoppen og vær med til at støtte et godt formål - se skoene her.

Varen er tilføjet til kurven