Viser 24 ud af 65 produkter

Haflinger hjemmesko og sko

Haflinger er et tysk mærke, som udvikler og producerer hjemmesko, sko og sandaler til både børn og voksne. Hjemmeskoene er lavet med stor omhu og i nogle spændende og naturlige materialer, som eksempelvis uld og kork. Samtidig arbejder Haflinger for at sætte nye standarder i forhold til bæredygtighed, som er en af grundpillerne i udviklingen af Haflingers produkter.

Materialerne der bliver anvendt i produktionen af Haflingers hjemmesko er hovedsageligt fra Tyskland (ca. 95%), og de øvrige kommer fra Tysklands nabolande. Dette sikrer Haflingers meget høje kvalitet.

Haflinger hjemmesko og sko er din garanti for dejligt varme fødder hele året rundt.
Udover at holde dine fødder dejligt varme i gode kvalitets uld-hjemmesko, så har nogle af modellerne også en udtagelig indersål, som gør det muligt for dig at indsætte sål efter eget ønsker. Dette gælder for modellerne Everest og Blizzard.

Haflinger hjemmesko dame


Her på siden finder du et stort udvalg af Haflinger hjemmesko til damer. Du finder både modeller med og uden hæl og med forskellige typer af ydersåler. Hvis du har brug for en mere skridsikker sål og en hjemmesko, som du kan beholde på, når du skal ud med skraldet eller hente post, så kunne modellerne Haflinger Grizzly Torben og Haflinger Flair Smily være et godt bud, men hvis du godt kan lide hyggen og blødheden ved en ruskindssål eller filtbund, så kunne Haflinger Emil's Toffel og Haflinger Flair Soft være gode bud.

Varen er tilføjet til kurven