Viser 24 ud af 30 produkter

New Feet er udviklet i Danmark


New Feet er udviklet og designet i Danmark i samarbejde med ortopædkirurger, fodterapeuter og ortopædi-skomagere.
New Feet anvender mange forskellige læster for at opnå alsidighed i pasform. Deres læster er brede sammenlignet med andre sko. New Feet, eller newfeet, som mange staver det, er sko, støvler og sandaler med fokus på rummelighed og komfort.

New Feet sko adskiller sig fra andre sko


New Feets fodtøj er målrettet mennesker med diabetes, gigt og følsomme fødder og adskiller sig fra almindelige fabriksfremstillede sko ved:

•  Optimal støddæmpning
•  Bred forfod & høj stabilitet
•  Blødt polstret skind og udvalgte liningsmaterialer
•  Fugttransporterende og friktionsdæmpende foer
•  Ingen indvendige generende syninger
•  OrthoStretch™ er udviklet specielt til at gøre skoene fleksible, så de tilpasser sig følsomme fødder
•  Fodtøjet kan let tilpasses den enkelte - f.eks. er de ekstra lange velcroremme, som er lette at adkorte og hælkappen er termoplastisk
•  Der anvendes udelukkende gennemfarvet læder på deres lædersko
•  Alle komponenter i fodtøjet er fremstillet i henhold til EU's standarder og miljøkrav.
•  God plads til individuelle indlæg

Både sko og sandaler har en række særlige funktioner, der gør fodtøjet optimalt for dine fødder - og samtidig er de fremstillet i et flot indbydende design.

New Feet har i hele sin designproces fokus på at fodtøjet skal give fordele for mennesker med diabetes, gigt eller følsomme fødder. Resultatet er meget komfortabelt fodtøj, der med stor glæde kan bruges af alle. New Feet er ligeledes meget opmærksomme at undgå brug af kemiske stoffer i produktionen af deres fodtøj.

New Feet sko


New Feet sko adskiller sig fra andre sko på markedet ved at være rummelige og have ekstra plads til fødderne. New Feet sko fremstilles i blødt polstret skind med OrthoStretch, der er fleksibelt i alle retninger og sko fra New Feet har generelt en bred forlod, høj stabilitet, sikkert hælgreb. Ingen generende indvendige syninger og god plads til dit personlige indlæg.

New Feet sandaler


En sandal fra New Feet er ikke bare en sandal. Fælles for dem alle er de udtagelige indersåler og mulighederne for at regulere sandalen, så den passer til netop din fod. Sandalerne kan ofte reguleres flere steder - nogle kan justeres med velcroremme ovenpå foden og nogle tilbyder muligheden for både at regulere hælremmen samt regulere flere remme ovenpå foden.

Varen er tilføjet til kurven