Timesulin til Flexpen

Varenummer:15035
298,00 kr.
På lager
Timesulin er en erstatningshætte til din insulinpen – med en ”timer” – som viser, hvor lang tid det er siden, du tog din sidste insulin injektion.
Ro i sindet – for alle insulinpen brugere
Øger sikkerheden
Undgå at glemme injektioner eller tage dobbelte doser.
Større tryghed:
Du ved altid præcist, hvor lang tid det er siden, den sidste injektion blev taget.
Det er let:
Ingen knapper at trykke på, intet at programmere, og ingen ændringer i rutinerne.
Passer til: Levemir®, Novolog®, Novolog Mix 70/30®, NovoRapid®, Protaphane®, Victoza®

Timesulin er for alle insulinpen brugere
Du fører en aktiv livsstil og bruger en insulinpen til din diabetes. Har du mere end en gang spurgt dig selv - eller dem omkring dig - "Har jeg tage min insulin eller ej?"
Du er ikke alene. Faktisk springer over 30 % af alle diabetespatienter ved et uheld doser over eller tager en dobbelt dosis af insulin så ofte som 3 gange om måneden!
Når du glemmer en injektion, stiger dit blodsukkerniveau, og dette kan forårsage alvorlige langsigtede skader på vitale organer. Hvis du ved et uheld tager dobbelt dosis, kan dit blodsukkerniveau styrtdykke og føre til insulinchok.
Så er der usikkerheden ved ikke at vide, om du rent faktisk har taget en dosis.
Timesulin viser dig altid, hvornår du har taget den sidste injektion. Du skal ikke ændre din insulinpen eller din rutine. Bare fjern hætten, der leveres som standard med insulinpennen og erstatte den med en Timesulin hætte. Hver gang du tager en injektion og dermed har taget hætten af pennen, vil den indbyggede timer nulstille og vise dig præcist, hvor lang tid det er siden du tog din insulin.
Din Timesulin hætte har ingen knapper til at trykke på, intet at programmere og passer til alle de mest anvendte insulinpenne.
Slut med at glemme at tage din insulin
Mere end 1/3 af alle personer med diabetes springer doser over. Det meste af tiden ikke med vilje.

Ifølge en global undersøgelse af Novo Nordisk, springer mere end hver tredje diabetespatient doser over eller undlader at tage deres insulin som foreskrevet og beskriver, at de har gjort det i gennemsnit tre gange i den sidste måned. 77% af lægerne vurderer, at dette tal i virkeligheden kan være så højt som seks doser * ifølge Global Attitudes af patienter og læger i insulinbehandling (GAPPTM ) undersøgelse.
Timesulin er fantastisk til alle insulin pen brugere med type 1 eller type 2 diabetes. Timesulin er et fantastisk værktøj til forældre og småbørn, for at opnå bedre kontrol og dermed bekymre sig mindre. Læger og sygeplejersker rundt om i verden anbefaler Timesulin til deres patienter.

Varen er tilføjet til kurven