Pudderdåserne Alt I En Fodcreme 100 ml.

Varenummer:222477
149,95 kr.
På lager
Pudderdåserne Alt-i-en fodcreme blødgør og mindsker tør, hård og revnet hud. Bruges cremen hver dag forebygger du at hård hud opstår. Cremen fedter ikke, men optages hurtigt af huden, så du hurtigt kan tage strømper og sko på og du mindsker risikoen for sure tæer.

Alt-i-en fodcreme er antimikrobiel og beskytter fødderne mod de bakterie- og svampeangreb, som man bl.a. udsættes for i omklædningsrum og svømmehaller.

Sådan bruger du Pudderdåserne fodcreme


Brug Alt-i-en fodcreme 2 gange dagligt eller efter behov.
Har du hård hud på fødderne er det vigtigt, at du bruger cremen om morgenen for at beskytte mod slid og tryk.

Cremens vigtigste ingredienser og deres fordele for dig


- UREA - Carbamid: Virker let eksfolierende og binder fugt i huden. Hjælper med at nedbryde det yderste fortykkede hudlag.
- ACTICIRE er en plantebaseret fugtgivende ingrediens, der kombinerer voks fra joboba, mimosa og solsikke. Effektiv fugtbinder, der kan absorbere sin egen vægt op til seks gange og efterlader huden blød og smidig.
- Hydralisanol stimulerer hudens egen ureasyntese og opbevaring af urea i huden. Vedligeholder vandbalancen og forhindrer vandtab i huden.
- Gatuline Skin Repair reparerer og styrker beskadiger hud og forbedrer hudens barrierefunktion.
- Sensidin DO hæmmer væksten af lugtfremkaldende bakterier uden at påvirke hudens egen bakterieflora. Virker bedst ved daglig brug.

Indeholder: 100 ml.

Cremen er parfumefri.