Kompressionsstøvler til ben, 4 kamre

Varenummer:77778
2.499,00 kr.
På lager
Kompressionsstøvlen giver lindrende massage og dræner lymferne i benet for bl.a. affaldsstoffer, som ophobes ved arbejde eller fysisk træning. Kompressionsstøvlen er også kendt som Recovery boots eller lymfedrænage maskine. Disse støvler har 4 kamre.

Fordele ved kompressionsstøvlen:


- Øger blodgennemstrømningen i muskulaturen
- Afhjælper uro i benene
- Afhjælper kolde fødder
- Afhjælper ømme, tunge ben eller arme
- Afhjælper muskelspændinger
- Afhjælper væske i benene eller arme

Sådan fungerer kompressionsstøvlen:


Denne kompressionsstøvle har 4 kamre, som er fordelt med en ved foden og 3 omkring lårene.

Tag støvlen på benet og start op ved hjælp af den medfølgende controller. Controlleren har 3 programmer, så du kan tilpasse den til dit behov. De 4 kamre kan tændes og slukkes uafhængigt af hinanden, så det er muligt at optimere behandlingen til specifikke muskler eller områder, samt vælge områder fra, hvis der fx er operationssår eller andre skader, der ikke tåler behandling. Når programmet er valgt, så pumpes der komprimeret luft ind i støvlen, som presser det venøse væske tilbage. Dermed forbedres blodcirkulationsprocessen. Støvlen tilpasser automatisk trykket afhængig af omkredsen på benet.

Kompressionsstøvlen og programmerne styres via den medfølgende digitale controller, som giver dig nøjagtig og brugervenlig styring af kompressionsstøvlerne. Vælg det ønskede program, juster intensiteten og indstil den ønskede behandlingsvarighed - hurtigt og nemt.

Specifikationer:
Programmer: 3
Størrelse: 110 cm (passer til 160 cm - 220 cm)
Tryk: 50 - 120 mmHG.
Timer: Ja
Input: AC 110V-240V, 50 hz-60 hz

OBS:
Kompressionsstøvlerne er designet til brug på sunde og raske mennesker. Såfremt du lider af en alvorlig sygdom, skal du tale med din læge, inden du tager støvlerne i brug. Vores anvisninger gælder udelukkende for anvendelse på raske mennesker. Er du gravid, har du en aneurisme, eller er du i behandling for fx en blodprop, bør du tale med lægen, inden du bruger støvlerne. Støvlerne er ikke medicinsk udstyr, men de er udviklet efter samme princip, som hospitalerne bruger.

Ved vand på lunger/hjerte, bør læge konsultereres inden brug. Må ikke anvendes på ubehandlet blodprop. Efter behandlet blodprop, skal der gå 12 uger, inden støvlerne må tages i brug igen.

Varen er tilføjet til kurven