Pudderdåserne Alt I En Fodcreme 30 ml.

Varenummer:225723
51,95 kr.
På lager
Pudderdåserne Alt-i-en fodcreme er en lækker, ikke-fedtende og hurtigtabsorberende fodcreme, som effektivt behandler hård hud. Den blødgør huden og arbejder effektivt med både tør, revnet og hård hud. Brug gerne cremen dagligt for at forebygge hård hud.

Alt-i-en fodcreme er antimikrobiel og beskytter fødderne mod de bakterie- og svampeangreb, som man bl.a. udsættes for i omklædningsrum og svømmehaller. Den reducerer samtidig risikoen for sure tæer.

Sådan bruger du Pudderdåserne fodcreme


Brug Alt-i-en fodcreme 2 gange dagligt eller efter behov.
Har du hård hud på fødderne er det vigtigt, at du bruger cremen om morgenen for at beskytte mod slid og tryk.

Cremens vigtigste ingredienser og deres fordele for dig


- UREA - Carbamid: Virker let eksfolierende og binder fugt i huden. Hjælper med at nedbryde det yderste fortykkede hudlag.
- ACTICIRE er en plantebaseret fugtgivende ingrediens, der kombinerer voks fra joboba, mimosa og solsikke. Effektiv fugtbinder, der kan absorbere sin egen vægt op til seks gange og efterlader huden blød og smidig.
- Hydralisanol stimulerer hudens egen ureasyntese og opbevaring af urea i huden. Vedligeholder vandbalancen og forhindrer vandtab i huden.
- Gatuline Skin Repair reparerer og styrker beskadiger hud og forbedrer hudens barrierefunktion.
- Sensidin DO hæmmer væksten af lugtfremkaldende bakterier uden at påvirke hudens egen bakterieflora. Virker bedst ved daglig brug.

Indeholder: 30 ml.

Cremen er parfumefri.