New Feet damestøvle med OrthoStretch og velcro

Varenummer:60567
Før 1.650,00 kr.
990,00 kr.
Spar660,00 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Smart damestøvle i sort læder med Orthostretch®, som tilpasser sig dine fødder og er yderst komfortabelt. Støvlen har lynlås i siden samt to praktiske velcro-stropper, så støvlerne er nemme og hurtige at tage af og på og kan tilpasses netop dine fødder. Denne damestøvle er foret indeni med det lækre Picos fór fra New Feet, som er varmeisolerende og fugttransporterende.

Støvlen tilpasser sig dine fødder


Vores fødder er forskellige og derfor skal dit fodtøj kunne tilpasses netop dine fødder. Denne damestøvle er med Orthostretch®, som strækker sig, så skoen tilpasser sig netop din fod. Dette giver en helt fantastisk komfort.
Orthostretch®-funktionen er især god for dig, som har knyster, hammertæer, gigt eller diabetes og for dig med hævede fødder, som går med støttestrømper, da Orthostretch® er elastisk i alle retninger.

Vinterstøvle med lækkert Picos fór


Picos er New Feets varme fór, som er:
- hudvenligt
- varmeisolerende og frugttransporterende
- slidstærkt
- lamineret med vandafvisende membran

Udtagelig og stødabsorberende indersål


I denne støvler ligger der en udtagelig 6 mm PROTEKTOR® indersål, som beskytter dine fødder mod belastningsskader. Det materiale, der bruges til stødabsorbering, er det originale PPT®, som New Feet har eksklusiv ret til at bruge. PPT har i mange år været det mest eftertragtede materiale til støddæmpning i den ortopædiske verden. Materialet har de bedste specifikationer på elasticitet og levetid og har sammen med OnSteam® lining helt suveræne egenskaber på fugtighedstransport.

Denne sko er en bred model, som samtidig tilpasser sig fødderne.

Læste (45 (W).

New Feet varenummer: 172-22-210.

Varen er tilføjet til kurven