New Feet damesko med velcroremme og Orthostretch

Varenummer:60571
1.450,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Smart damesko med 2 velcroremme, så du kan tilpasse skoen til netop din fod - også i løbet af dagen. Skoen er lavet i sort læder.

Skoene tilpasser sig netop dine fødder


Vores fødder er forskellige og derfor skal dit fodtøj kunne tilpasses netop dine fødder. Denne sko er med Orthostretch®, hvor skoens yderdel strækker sig, så skoen tilpasser sig netop din fod. Dette giver en helt fantastisk komfort.
Orthostretch®-funktionen er især god for dig, som har knyster, hammertæer, gigt eller diabetes og for dig med hævede fødder, da Orthostretch® er elastisk i alle retninger.

Udtagelig indersål beskytter mod skader


I denne damesko får du en udtagelig 6 mm PROTEKTOR® indersål, som beskytter dine fødder mod belastningsskader. Det materiale, der bruges til stødabsorbering, er det originale PPT®, som New Feet har eksklusiv ret til at bruge. PPT har i mange år været det mest eftertragtede materiale til støddæmpning i den ortopædiske verden. Materialet har de bedste specifikationer på elasticitet og levetid og har sammen med OnSteam® lining helt suveræne egenskaber på fugtighedstransport.

New Feet sko og støvler er bredere sammenlignet med normale sko.

Læste (62) W

New Feet varenummer: 202-72-210.

Varen er tilføjet til kurven