New Feet Damesko i kalveskind med snørebånd

Varenummer:60558
1.400,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Smart damesko i blåt kalveruskindslæder med flot mønster af slangeprint. Denne New Feet sko er med matchende elastisk snøre, som man bare skal trække/hive i, hvilket gør det nemt at komme i og af skoen.

Skoen til de følsomme og krævende fødder


Denne New Feet damesko er udstyret med en letvægtssål (New Generation EVA), som gør skoen ekstra behagelig at have på i hverdagen. Også indeni skoen er der fokus på kvalitet og komfort - i New Feet sko er der ingen indvendige syninger i fodtøjet, som kan genere huden. Dermed kan man undgå slid- og tryksår samt vabler på fødderne.

Effektiv beskyttelse mod belastningsskader


New Feet damesko er udstyret med de unikke 600 mm Protektor® indlægssåler som er meget stødabsorberende. Materialet, som anvendes til stødabsorbering, er det originale PPT®, som kun New Feet har ret til at bruge i sko. PPT® har i mange år været det mest eftertragtede materiale til støddæmpning, da det har den bedste elasticitet og levetid. Indlægssålen i denne New Feet sko er udtagelig, så hvis du har nogle specielle indlægssåler, som du bruger, så kan du sagtens lægge dem i skoene istedet.

Hælløft 25 mm - drop 15 mm.

Læstegruppe: W

Fås i blå og i størrelse 37-42.