Limisan Pro spray, 50 ml

Varenummer:225520
98,95 kr.
På lager
Limisan Pro Spray anvendes til hurtig, effektiv og smertefri fjernelse af alle typer medicinske klæbemidler, f.eks. plastre, tape, forbindinger og bandager, herunder også stomiposer og klæbe rester.  

Limisan Pro er let at anvende for både voksne og børn, er meget mild og svier ikke på huden. Sprayen fugter din hud og har en frisk duft af mint. Ved brug af Limisan Pro får du en hurtig virkning, og du kan hurtigt påsætte et nyt plaster eller lægge en ny forbinding.

Limisan Pro mindsker skader efter fjernelse af plaster


Limisan Pro Spray kan medvirke til at fremskynde sårhelingen, idet Limisan Pro mindsker de skader, der kan opstå på hud og omkring sår, når et plaster eller en forbinding fjernes.

Limisan indeholder en blanding af ingredienser, der hurtigt danner et lag mellem klæbemidlet og huden. Dette lag ophæver limens klæbeevne, hvilket forårsager et totalt tab af vedhæftning, og gør det muligt at løfte det klæbende produkt forsigtigt væk fra huden.

Sådan anvender du Limisan Pro spray


Først skal du spraye rundt om kanterne og ovenpå plasteret med din Limisan Pro, hvorefter du nænsomt, men hurtigt, trækker plasteret af huden. Plasteret fjernes hurtigt for at undgå at efterlade limrester på huden.
Hvis der er limrester efterladt på huden, kan du nemt fjerne dem ved at spraye Limisan på en serviet og fjerne resterne med servietten.

Det er ikke nødvendigt at rengøre området på huden, hvor dit plaster har siddet. Limisan tørrer meget hurtigt og så snart huden er tør kan du sætte et nyt plaster på eller lægge en ny forbinding.

Brug ikke produktet, hvis du er allergisk overfor nogle af indholdsstofferne.

Produktet er CE-mærket medicinsk udstyr.

Varen er tilføjet til kurven