CeraVe SA Smoothing Cleanser 236 ml.

Varenummer:225044
103,95 kr.
På lager
Oplev effektiv rensning og eksfoliering med CeraVe SA Smoothing Cleanser. Dette specielt udviklet rensemiddel er designet til at bekæmpe urenheder og forbedre hudens tekstur, hvilket resulterer i en glattere og mere strålende hud. Med sin unikke sammensætning af salicylsyre og ceramider renser CeraVe SA Smoothing Cleanser huden i dybden og fjerner døde hudceller for at afsløre en frisk og ungdommelig udstråling.

CeraVe SA Smoothing Cleanser er specielt udviklet med salicylsyre, der effektivt renser og eksfolierer huden. Den fjerner overskydende olie, urenheder og døde hudceller, hvilket forbedrer hudens tekstur og efterlader den glat og ren.

Udover sin rensende virkning tilbyder CeraVe SA Smoothing Cleanser også fugtgivende og beroligende egenskaber. Ceramiderne i formularen hjælper med at genopbygge hudens fugtbarriere og berolige irriteret hud, hvilket efterlader den blød og behagelig. Denne rens er ideel til hud med ruhed og urenheder. Den er velegnet til at bekæmpe tilstopning af porerne, hudorme og urenheder, hvilket resulterer i en klarere og mere ensartet hudtone.

Anvendelse:
Påføres på våd hud og masseres ind i hunden, hvorefter produktet skylles af med vand.

Kan bruges til ansigtet og kroppen hvor du oplever ru, knoppet, ujævn eller tør hud. Ideel til tør hud bag arme, på ryg, baller, lår eller lignende.

Nøgleingredienser i CeraVe SA Smoothing Cleanser


- Salicylsyre
- Ceramider (1, 3 og 6-II)
- Hyaluronsyre

Uden parfume. Hypoallergen og tilstopper ikke porerne.

Varen er tilføjet til kurven