Myabetic Tina Diabetestaske

Varenummer:20217
769,00 kr.
På lager
Tidløs og elegant håndtaske/skuldertaske fra Myabetic. Med denne taske holder du nemt styr på dit diabetesudstyr, men tasken udstråler ikke diabetes og har også plads til kreditkort, penge. mobiltelefon osv.

Det elegante design med det skinnende spænde forrest giver et feminint og flot look til tasken.

Fordele ved Myabetic Tina tasken


- Lille taske med plads til det hele
- Skaber overblik over diabetesudstyr
- 3 rum
- Kan bruges som håndtaske, skuldertaske og crossbody taske
- Har plads til flere insulinpenne og pumpe

Sådan er Myabetic Tina tasken indrettet


Myabetic Tina tasken har i alt 3 rum.
Det midterste og største rum kan åbnes helt op, så du nemt kan overskue alle dine ting heri og alt kan struktureres i elastikholdere, poser og den gennemsigtige mesh-pose. Her får du plads til blodsukkerapparat, teststrimler, fingerprikker, nåle osv. og den udtagelige affaldspose gør det nemt at opbevare brugte teststrimler, nåle osv. Se videoen nederst på siden for at se hvor meget, der er plads til i tasken.
Det forreste rum i tasken, som åbnes med det flotte guldspænde forrest, har både pladsholder til kreditkort, lynlåslomme til løse del (såsom mønter) og åbent rum med plads til f.eks. makeup, nøgler osv. Det bagerste rum i tasken er en telefonlomme, hvor telefonen ligger godt beskyttet af en knaplukning.

Tasken er udstyret med 2 hager øverst, hvorpå du kan fastgøre enten håndledsrem eller skulderrem. Begge dele medfølger gratis.

Varen er tilføjet til kurven