Myabetic Deluxe Diabetes-bæltetaske

Varenummer:20214
509,00 kr.
På lager
Fin og praktisk bæltetaske, som holder styr på dine diabetesting på en nem og overskuelig måde. På bagsiden af tasken er der 2 lynlåsåbninger, som er beregnet til at du kan føre slangen fra insulinpumpen igennem.

Sådan er Myabetic Deluxe tasken indrettet


Forrest er der 2 små rum, som kan bruges både til løse dele, som teststrimler, nåle osv., men også til kreditkort, kørekort osv.
Det store rum er delt i to, hvor den ene del har lomme og elastikholder til blodsukkerapparat, fingerprikker osv. og i skillerummet er der et rum med vindue i til sygesikringskort samt et lynlåsrum, hvor der kan ligge teststrimler, penge osv.
I den anden del af rummet, som er isoleret, kan du opbevare insulinpenne, ampuller o. lign. Rummet holdes ikke køligt med mindre der bruges køleelement eller FRIO-pose. Det anbefales at bruge en FRIO-pose.

Taskens mål
Bredde: 17 cm
Højde: 10,8 cm
Dybde: 4,5 cm

Materiale: Vegansk læder.

Bagpå bæltetasken finder du 3 stropper, som du kan sætte et bælte i. Dette bælte kan både sættes i, så tasken vender med den brede side nedad og bæltet kan også sættes i, så taskens smalle side vender nedad. Dermed kan tasken både bruges som bæltetaske og som skuldertaske/cross-body taske. Bæltet købes separat - du finder den her.

Denne video viser dig taskens indretning


Varen er tilføjet til kurven