Myabetic Diabetes Unicorn/Dinosaur taske

Varenummer:18204-1
349,00 kr.
Ikke på lager
Endelig en taske designet til vores moderne børn.
Her er nemlig tasken til den lille prinsesse, der elsker enhjørninger eller til drengen, der synes dinosaurer er mega seje.

Med Myabetic Unicorn eller Myabetic Dinosaur vil det føles nemmere for barnet at bære rundt på sit diabetesudstyr og taskerne vil måske endda skabe misundelige blikke fra venner og klassekammerater.

3 rum med plads til barnets udstyr:
Taskerne er indrettet med ialt 3 rum, hvoraf det midterste er isoleret. Dette betyder, at man ved hjælp af en køletaske som f.eks. FRIO, kan holde insulinen kølig, når barnet er ude af huset. I dette rum kan man også opbevare alt lige fra druesukker, juicekarton, glucagon kit osv.

Det forreste og største rum kan, afhængig af barnets udstyr, bl.a. indeholde:
- Insulinpen
- Teststrimler
- Blodsukkermåler og fingerprikker

Der er ligeledes plads til ekstra penkanyler som med fordel kan lægges løse ned i den fastmonterede netlomme.

I taskens største rum har man også en udtagelig affaldslomme, som sættes fast med velcro. I denne kan man lægge affald såsom brugte teststrimler og affald fra druesukker.

På taskens bagside finder man et lille rum, som kan bruges til at opbevare spritservietter, penge, sygesikringsbevis eller andre dele, der ikke fylder så meget.

Se videoen nederst på siden for se hvad andre opbevarer i denne fine taske.

Design i børnehøjde:
Tasken er fyldt med små fine detaljer, som børnene helt sikkert vil elske.

På Myabetic Unicorn er det de flotte guldbelagte lynlåse og guldhornet, der stikker ud af tasken, som prinsessen med hang til guld og glimmer vil synes er super fin.

På Myabetic Dinosaur er det især de tandformede lynlåse, der vækker begejstring blandt de små og de spidse rygplader øverst på tasken, som fik den planteædende Stegosaurus til at se større og farligere ud, når den mødte en rovdinosaur.

Med disse specifikke Myabetic diabetestasker får du også en justerbar skulderrem, så barnet selv kan vælge og evt. skifte mellem at bære tasken over skulderen, i hånden eller i skoletasken afhængig af den konkrete situation.

Taskens mål:
13 x 19 x 6,5 cm (HxBxT)