Fragt fra 35,00 kr.Diskret og hurtig leveringOver 3.000 produkter
Frio rejsetaske, sort
Før musen henover billedet for at zoome
Frio rejsetaske, sort
Frio rejsetaske, sort

Frio rejsetaske, sort

Varenummer: 203549
DKK 299,00
   På lager
Antal

Den nye rejsetaske fra Frio er let, kompakt og praktiske taske til at have med sig på rejsen.


Du finder overordnet to store rum i rejsetasken - begge med lynlås.


I taskens forreste rum, finder man en særligt mesh lomme, hvor der er plads til placering af en Frio køletaske (kompatibel med både duo modellen samt den helt store model). Det særlige mesh sikrer en optimal luftcirkulation for køletasken, så du kan holde eksempelvis medicin eller insulin køligt.
I det forreste rum finder du endvidere tre lommer med lynlås, hvori du kan opbevare forskellige genstande - eksempelvis blodsukker måler mv.

I det bagerste rum finder er der god plads. Her er hele taskens størrelse udnyttet.


På taskens bagside finder man et ekstra rum, der ligeledes kan lukkes med lynlås.


Størrelse: 20 cm (H) x 28 cm (B) x 10 cm (D)
Vægt: 376 gr.


Bemærk: Det er ikke muligt at anvende tasken som køletaske med køleelementer.Om FRÍO® køletaskerne
FRIO® køletaske er designet til at holde medicin kølig ved temperaturer mellem 18°C - 26°C (64.4-78.8°F), i 45 timer, selv ved en konstant temperatur på 37.8°C (100°F). Tasken kan lægges i blød igen i efterfølgende perioder på op til 45 timer i op til 28 dage.

Bemærk: Medicin skal opbevares ved den temperatur, som producenten anbefaler, før den lægges i FRIO® køletasken. Check venligst indlægssedlen på din medicin for opbevaringsoplysninger.

FRÍO® køletaskerne består af to dele; 1) Cambrelle® ydre taske, 2) Indre FRIO® taske lavet af bomuld med paneler, som indeholder krystaller (ikke-giftige og ikke brandbare – sikkerhedsdataseddel kan fås, hvis det ønskes).

Krystallerne bliver til en gel, når de opløses i vand. Posen lægges i blød i koldt vand inden anvendelse. Læg insulinen i posen og anbring den i tasken, og køletasken er klar til brug.
Vis mere
Vis mindre