Tilbehør til sensor og pumpe, sampak 1

Varenummer:984957
389,00 kr.
Ikke på lager
Med denne sampak får du et basis-tilbehør til sensoren eller pumpen, hvor du både kan desinficere huden, fjerne klæberester og tilføre huden beskyttelse (beskyttende barriere) til næste sensor- /pumpeindstik.

Sampakken indeholder følgende produkter:
- Esenta klæbefjerner spray, 50 ml
- Esenta hudbarriere spray, 50 ml
- Alkohol swabs, 100 stk

Køb denne sampak og spar mere end 60 kr i forhold til at købe produkterne separat.

Alkohol swabs:
Alkoholswabs / spritservietter anvendes til aftørring og desinfektion af huden før injektioner og blodprøvetagning.
Alkohol swabs er en nem og bekvem måde at rense huden på, som hjælper med at bekæmpe bakterier på anvendelsesstedet. Rens huden hurtigt med cirkulære bevægelser. Alkohol swabs indeholder 70% isopropyl alkohol og æsken indeholder 100 stk. enkeltpakkede bløde og fnugfrie swabs, som er gennemvædet med steril-filtreret isopropyl alkohol for desinficerende virkning.  
Hver enkelt alkohol swab måler 3x3 cm.

Esenta klæbefjerner spray, 50 ml
Esenta klæbefjerner spray er silikonebaseret og hjælper dig med en hurtig og nem fjernelse af medicinske klæbere.
Klæbefjerneren reducerer smertefuld hudstripping og hudskaber, og fjerner hurtigt alle klæberester. Efter brug vil huden føles silkeblød og glat.

Esenta hudbarriere spray, 50 ml
ESENTA™ hudbeskyttelse spray 50 ml er silikonebaseret hudbeskyttelse, som danner en åndbar barriere på huden. Den beskyttende barriere binder sig blidt til hudoverfladen for at skabe en tyng, holdbar og beskyttende silikonefilm.
Den beskytter huden i op til 72 timer og reducerer risikoen for hudskader og irritation forårsaget af output, enzymer og medicinske klæbere. ESENTA™ hudbeskyttelse er sikker, skånsom og effektiv selv ved hyppig brug.