Tilbehør til sensor og pumpe, sampak 2

Varenummer:984958
169,95 kr.
Ikke på lager
Med denne sampak får du et basis-tilbehør til sensoren eller pumpen, hvor du både kan desinficere huden, fjerne klæberester og tilføre huden beskyttelse (beskyttende barriere) til næste sensor- /pumpeindstik.

Sampakken indeholder følgende produkter:
- Limisan Pro Spray, 50 ml
- Conveen Protect barriere creme, 50 g.
- Alkohol swabs, 100 stk

Køb denne sampak og opnå en besparelse i forhold til at købe produkterne separat.

Alkohol swabs:
Alkohol swabs til desinfektion af hud f.eks. inden injektion, blodprøvetagning eller blodsukkermåling. Ethanol i kombination med klorhexidin egner sig desuden til huddesinfektion før anlæggelse af perifert venekateter, punktur og injektion i led, samt blodprøver til bloddyrkning. Servietterne indeholder: 82% ethanol og 0,5% klorhexidin.
Servietterne måler: 3x6 cm.

Limisan Pro Spray, 50 ml
Limisan Pro Spray anvendes til hurtig, effektiv og smertefri fjernelse af alle typer medicinske klæbemidler, f.eks. plastre, tape, forbindinger og bandager, herunder også stomiposer og klæberester.  

Conveen Protect barriere creme, 50 g.
Conveen Critic Barriere creme danner et beskyttende lag på huden, så eventuelt skadende sekreter holdes væk fra huden. Den lindrer opblødt og irriteret hud og genskaber den naturlige smidighed og forebygger udtørring.
Conveen Protact indeholder karaya, som har absorberende egenskaber og hjælper med at tørre væskende og beskadiget hud. Dens indhold af zinkoxid er med til at understøtte den sårhelende proces og danner en beskyttende barriere på huden.

Varen er tilføjet til kurven