SKECHERS Womens Ultra Flex - First Take damesko

Varenummer:60406
799,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Skechers Ultra Flex - First Take omslutter sig foden og føles lækre at have på.

Fordele med Skechers Ultra Flex - First Take


- Sømfri konstruktion, så du undgår skarpe kanter
- Støttende elastisk overdel
- Nem slip on sneaker
- Super fleksible sko
- Tilpasser sig foden
- Ekstra struktur ved tå, hæl og vrist, som giver god støtte
- Fleksibel ydersål med godt vejgreb

Skechers sko med komfort i centrum


Disse Skechers sko giver dig komfort for alle pengene. Skoene har en fleksibel overdel af primært Stretch Fit, som giver den bløde overdel. Stretch Fit gør, at skoen omslutter sig foden og gør det samtidig muligt for skoen at strække sig og forme sig efter foden. Denne elastiske overdel er lavet i ét stykke og er helt fri af syninger og du undgår dermed skarpe kanter og ubehagelige tryk. Skechers Ultra Flex - First Take er så bløde og komfortable, at de næsten føles som strømper.
Udover den fleksible og bløde Stretch Fit overdel, så er der sat Skech Knit struktur på ved tå, vrist og hæl, som holder mere på foden og giver en god støtte.

Støddæmpende indersåler aflaster ømme fødder


Disse Skechers sko er udstyret med Air-cooled memory foam indersål. Dette er en letvægts indersål, som er åndbar og kølende. Den former sig efter fødderne og giver dig en unik pasform. Midt i indersålen ligger en stødabsorberende Ultra Flex mellemsål, som sikrer dig optimal affjedring, når du går.

Sådan holder du dine Skechers Ultra Flex sko pæne


Skechers Ultra Flex - First Take er nemme at vedligeholde. Skoene kan vaskes ved lav temperatur i vaskemaskinen og skal derefter lufttørre.

Tekstilstroppen på bagsiden af skoen kombineret med den bløde og fleksible overdel gør det hurtigt og nemt at tage skoen af og på.

Varen er tilføjet til kurven