SKECHERS Womens Skech-air Arch Fit - Top Pick

Varenummer:60452
Før 999,00 kr.
549,45 kr.
Spar449,55 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Ikke på lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Skechers Skech-Air Arch Fit - Top Pick er en skøn moccasin-lignende damesko med den populære Arch Fit indersål, som giver god svangstøtte samt en stødabsorberende Skech-Air mellemsål. Skoen har en Stretch Fit tekstil-overdel, som føles dejligt blød og komfortabel og ydersålen er fleksibel og let.

Fordele ved Skechers Skech-Air Arch Fit skoen


- Udtagelig Arch Fit indersål med svangstøtte
- Stødabsorberende Skech-Air mellemsål
- Fleksibel og let ydersål
- Stretch-Fit slip-on design
- Kan maskinvaskes

Støttende og stødabsorberende indersål


Skoene er udstyret med den unikke Arch Fit indersål, som har særlig fokus på komfortabel svangstøtte og bidrager med både stabilitet og støddæmpning. Arch Fit indersålen fordeler vægten over et større område af foden og reducerer dermed belastning og stød i ryg, hofte og hæle.
Arch Fit indersålen er udviklet i tæt samarbejde med fodterapeuter og på baggrund af 20 års data og mere end 120.000 fodscanninger.
Arch Fit indersålen kan tages ud af skoen, så hvis du har dine egne specialfremstillede indersåler, så kan du sagtens bruge dem i stedet.

Sådan holder du skoene pæne


Disse Skechers sko kan vaskes i vaskemaskinen ved max 30 grader. Skoene bør derefter lufttørre og indersålen tages ud og lufttørres separat.


Pasform: Denne sko har en normal pasform - er du i tvivl om størrelsen? Brug vores størrelsesguide øverst på produktsiden.
Hælhøjde: 4 cm

Se alle sko fra 'Skechers' her

Varen er tilføjet til kurven