SKECHERS Womens Arch Fit, Big Appeal

Varenummer:60418
899,00 kr.
På lager
Skechers Arch Fit Big Appeal former sig efter din fod og giver dig en unik individuel pasform. Skoene giver den velkendte gode støtte fra Skechers Arch Fit indersålen.
Skoene føles gode at have på og har en god stødabsorbering, så de er velegnede til brug på en lang arbejdsdag og lange gåture.

Skechers Arch Fit Big Appeal giver dig følgende fordele:


- Arch Fit indersålen støtter svangen og giver stabilitet, balance og støtte
- Indersålen er udviklet i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA
- Overdelen er lavet i ét stykke uden syninger
- Åndbart mesh tekstil, der tillader fødderne at ånde
- Fleksibel og stærk ydersål med godt vejgreb
- Kan maskinvaskes

Skechers Arch Fit Big Appeal giver dig støtte i svangen


Skechers Arch Fit er en  speciel type indersål, der giver exceptionel svangstøtte. Sålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA og den har vist så gode resultater, at sålen anbefales af fodterapeuter i hele verden.
Arch Fit indersålen fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang, og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Indersålen kan tages ud


Arch Fit sålen kan tages ud, men det anbefales at bruge sålen, da den er udviklet til at passe til skoen. Hvis man udskifter sålen, så kan skoen virke for stor.

Smart og komfortabel sko


Med Skechers Arch Fit Big Appeal får du en smart sko, som samtidig er meget komfortabel. Overdelen er lavet af blødt, åndbart mesh-tekstil og er foret med blødt tekstil foer og har en polstret krave og pløs for høj komfort.

Skoene er nemme at gøre rene


Det er heldigvis nemt at holde dine disse Skechers sko rene - de kan nemlig vaskes i vaskemaskinen. De vaskes ved lav temperatur og skal derefter lufttørre.
Indersål og sko bør tørres hver for sig.

OBS: Tjek skoens hangtag eller skoæsken for vaskeinstruktioner.

Se alle sko fra 'Skechers' her

Varen er tilføjet til kurven