SKECHERS Womens Arch Fit 2.0 damesko

Varenummer:60420
899,00 kr.
På lager
Stilfuld slip-on sneaker med en overdel i let og åndbart strik i stretch-fit, der former sig efter din fod og giver komfort som en dejligt blød sok. Dette kombineret med den fleksible ydersål giver en skøn komfort og skoen føles dejligt let at have på.
Den aftagelige indersål har indbygget svangstøtte og reducerer stød og fordeler trykket, hvilket garanterer en stabil støtte og balance hele dagen.

Fordele ved Skechers Womens Arch Fir 2.0 damesko


- Komfortabel og meget fleksibel sko i åndbart strik
- God svangstøtte
- Stødabsorberende indersål
- Slidstærk ydersål der giver stabilt fodfæste
- Fleksibel ydersål
- Reducerer belastning og stød i hæl, ryg og hofte
- Indersålen er udviklet i samarbejde med fodterapeuter og ortopædkirurger

Med denne sko slipper du for at binde snørebånd - skoen er uden snørebånd og den elastiske overdel gør det nemt at tage skoen af og på.

Skoen er fremstillet af 100% veganske materialer.

Damesko med svangstøtte og stødabsorbering


Skechers Arch Fit er en helt unik indersål med særligt fokus på svangstøtte. Formen på Arch Fit indersålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA.
Indersålen har særligt fokus på komfortabel svangstøtte, stabilitet og støddæmpning. Den fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Hæl: 4,45 cm

Sådan vedligeholder du din nye Skechers sko


Skoen kan vaskes i vaskesmaskinen ved maks. 30 grader, så den er nem at holde pæn og ren.