SKECHERS Mens Relaxed Fit Slip-ins D'Lux Walker Oxford

Varenummer:60403
1.099,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Skechers Relaxed Fit Slip-Ins D'Lux Walker er en helt unik herresko, da hælens design, faste hælkappe og materiale gør, at du kan træde ned i skoen uden at bruge hænder, skohorn og uden at skulle bukke dig ned. Skoen er uden snørebånd, så heller ikke her kræver skoen anstrengelser.
Slip-Ins teknologien er ny for Skechers og gør brugen af skohorn helt unødvendig. Polstringen i hælkappen former sig efter din hæl og dens naturlige kurve og føles rigtig behagelig både når du går og står.
Skoen egner sig både til gåture og til hverdagsbrug og overdelen i mesh-tekstil gør, at skoen føles blød og fleksibel at have på.

Fordele ved denne Skechers sko


- Slip-in sko, så du kan træde ind i skoen uden brug af hænder
- Ingen snørebånd, der skal bindes
- Fast hælkappe, der tilpasser sig netop din hæl
- God stødabsorbering
- Skoen giver stabilitet til foden
- God plads og rummelighed til forfoden

Skechers Slip-ins er nemt og komfortabelt


Slip-ins designet er et håndfrit hældesign, hvor du får en fast hælkappe med en polstring, der former sig efter din hæl. Dette giver en rigtig god komfort og en god støtte og stabilitet til de lange gåture.

Denne sko er en Relaxed Fit model, hvilket vil sige, at den er bredere i forfoden end andre Skechers sko. Med en Relaxed Fit sko fra Skechers er der fuld fokus på, at tæerne skal være fri og have luft omkring sig og de er derfor designet med en bredere konstruktion både i højden og i bredden, som giver ekstra rummelighed ved tæer og forfod. Med Relaxed Fit er det samme størrelse som Classic Fit omkring hælen, så den hæl bliver holdt på plads samtidig med at der er ekstra plads til dine tæer uden at skoene strammer eller irriterer i løbet af dagen.

Sko med fokus på stødabsorbering


Disse Skechers sko er udstyret med Air-Cooled Memory Foam indersål, som er en letvægts indersål, som er åndbar og kølende. Den former sig efter fødderne og giver dig en unik pasform. Midt i indersålen ligger en stødabsorberende Ultra Flex mellemsål, som sikrer dig optimal affjedring, når du går og aflaster ømme fødder. Indersålen har integreret lufthuller så du får den bedst mulige åndbarhed i skoen.


Varen er tilføjet til kurven