SKECHERS Mens Lattimore - Lasiter herresko

Varenummer:60410
Før 799,00 kr.
439,45 kr.
Spar359,55 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Smart og komfortabel sko med åndbar overdel, som giver dine fødder et godt klima. Skoen er med praktiske elastiksnører, som gør det nemt at tage skoen af og på og indeni skoen forkæles fødderne med både svangstøtte, stødabsorbering og individuel pasform, så du føler, at skoen er lavet til netop din fod.

Fordele ved Skechers Mens Lattimore - Lasitor sko


- Åndbar overdel og indersål
- Svangstøtte
- Stødabsorberende og fugttransporterende indersål
- Elastiksnører
- Fremstillet af 100% veganske materialer

Sko med unik komfort


Der er fuld smæk på komforten i denne sko. Skechers Mens Lattimore - Lasiter har en Air-Cooled Memory Foam indersål, som former sig efter dine fødder og giver god komfort. Indersålen er støddæmpende, lindrer pres og aflaster ømme fødder. Helt unikt for denne sko er, at sålen også giver svangstøtte og har ekstra affjedring og støddæmpning.
Udover disse støttende egenskaber, så er sålen samtidig ventilerende. Sålens overdel er betrukket med kølende Bio Dri tekstil, der leder fugt væk fra foden, den har integreret lufthuller og undersiden af sålen er samtidig designet til at skabe ventilation under foden, hvilket alt sammen bidrager til at lede fugt væk fra foden.
En af indersålens helt unikke egenskaber er Memory Foam, som gør sålen i stand til at rejse sig efter brug og dermed ikke trykkes flad. Sålen "husker" din fod og sikrer dig høj komfort hver gang.

Hæl: 2,5 cm
Er du i tvivl om størrelsen? Se vores størrelsesguide øverst på siden.

Se alle sko fra 'Skechers' her

Varen er tilføjet til kurven