SKECHERS Mens Arch Fit Render - Waterproof

Varenummer:60453
1.299,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Skechers Arch Fit Render er en smart, sporty sko, som giver dig god svangstøtte og stabilt fodfæste. Skoen er vandtæt og har en slidstærk ydersål. En flot og samtidig praktisk sko.

Fordele ved Skechers Mens Arch Fit Render


- Vandtæt
- God svangstøtte
- Stødabsorberende indersål
- Slidstærk ydersål der giver stabilt fodfæste
- Fleksibel ydersål
- Reducerer belastning og stød i hæl, ryg og hofte
- Indersålen er udviklet i samarbejde med fodterapeuter og ortopædkirurger

Herresko med svangstøtte og stødabsorbering


Skechers Arch Fit er en helt unik indersål med særligt fokus på svangstøtte. Formen på Arch Fit indersålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA.
Indersålen har særligt fokus på komfortabel svangstøtte, stabilitet og støddæmpning. Den fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Sko med udtagelig indersål


Indersålen kan tages ud, så hvis du har specialfremstillede indlæg, så kan du bruge dem i denne sko. Det anbefales dog at bruge Arch Fit sålen, da den er udviklet til at passe til skoen.

Pleje af skoen: Tjek skoæsken for helt præcise anvisninger.

Se alle sko fra 'Skechers' her

Varen er tilføjet til kurven