SIKA Footwear - Motion Sandaler

Varenummer:60524
Før 549,00 kr.
299,00 kr.
Spar250,00 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager
Sika Footwear er til dig, der har en aktiv hverdag. Om det er i fritiden eller på jobbet du er aktiv, er Sika Motion sandaler bløde, lette og behagelige sandaler med en skridhæmmende og stødabsorberende ydersål, der minimerer faldskader.

Sika Footwear Motion er en unisex sandal, som kan bruges af både herrer og damer.

Sandaler med fokus på komfort


Den ekstra polstrede indersål og det bløde inderfr former sig efter din fod og sikrer optimal komfort.
Sika sandaler har mange justeringsumligheder, hvilket gør det nemt at få den til at sidde godt og behageligt på foden. Det, der bl.a. gør SIKA sandalen unik, er den aftagelige hælrem. Tager du hælremmen af, har du pludselig en smart sko, som er hurtig lige at hoppe i, inden du skal ud til postkassen eller du kan tage den af, hvis ikke du bryder dig om at der er hæl i dine sandaler.
Sandalerne er ultralette og vejer ingenting. Dette gør kun komforten bedre og det føles let at gå med disse sandaler. Dette er også grunden til, at der er så mange, der bruger sandalerne på arbejde eller på lange gåture.

SIKA Footwear  er til dig, der går langt til hverdag! Uanset om du er på jobbet eller i din fritid. Sandaler er meget brugt blandt plejepersonale.  Hvis du arbejder på hotel, restaurant, cafe eller med rengøring, så er SIKA Footwear et godt valg.

SIKA sandalerne er meget tilsvarende i størrelsen, men hvis du ligger mellem to størrelser, vil producenten anbefale at købe den mindste størrelse.

SERIE
Sika Motion

YDERSÅL
Skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/PU

OVERLÆDER
Den sorte model er af nubuck/lycra. Den hvide model er af narv læder

INDERFÓR
Blødt og behageligt inderfór

INDLÆGSSÅL
Ekstra blød og polstret indersål af ruskind, der former sig efter foden og giver optimal komfort

SÆRLIGE EGENSKABER
Certificering: OB+A+E+FO+SRC
Med aftagelig hælrem
Mange justeringsmuligheder

STØRRELSER
Str. 35-46

FARVE
Hvid eller sort