Sea-band mod transportsyge, Voksne

Varenummer:209292
134,50 kr.
På lager
SEA-BAND aktiverer kroppens eget forsvar mod transportsyge som køresyge og søsyge og ved graviditetskvalme ved at give et svagt tryk under håndleddene.

Lad ikke kvalmen ødelægge ferien eller turen. SEA-BAND kan anvendes forebyggende, men kan også bruges, når kvalmen har sat ind og virker hurtigt - efter 2-10 minutter.

Fordele ved at bruge SEA-BAND fremfor medicin:
- Ingen bivirkninger
- Kan bruges af alle, da det ikke indeholder lægemidler
- Kan bruges igen og igen

Sådan fungerer SEA-BAND:
SEA-BAND er et godt alternativ til køresygepiller og mange oplever at graviditetskvalmen ikke længere er et problem efter at have brugt SEA-BAND.
SEA-BAND er et elastisk armbånd, som lægger et vedvarende svagt tryk på akupressurpunktet P6, som alle mennesker har under hvert håndled. Du finder dette punkt ved at lægge de 3 midterste fingre ovenpå de to sener under håndleddet. Under den midterste finger har du P6-punktet. Herpå skal knappen på SEA-BAND armbåndet placeres.
Behandlingen med SEA-BAND akupressurbånd aktiverer på denne måde kroppens eget forsvar mod kvalme og man vil opleve at kvalmen enten forsvinder eller reduceres.

Kvalme kommer oftest i bølger og hvis man fornemmer at kvalmen bliver værre, så kan man trykke lidt eller massere let på knappen i et par sekunder.

SEA-BAND er klinisk testet og klassificeret som medicinsk udstyr, men giver ingen bivirkninger som håndkøbsmedicin mod transportsyge kan gøre.

Hvis hånden begynder at hæve, så betyder det at armbåndet sidder for stramt og det bør derfor tages af.

Pakken indeholder 2 stk. armbånd.

Varen er tilføjet til kurven