Myabetic Manny Triple Zip taske

Varenummer:18203
199,00 kr.
På lager
Her har du en nem og smart lille taske til dit diabetesudstyr.

Myabetic Manny Triple Zip tasken er en lille smart taske designet til at have plads til dit diabetesudstyr. Med sine 3 rum kan du hurtigt og nemt pakke insulinpenne, blodsukkerapparat, teststrimler, nåle osv. ned og komme ud af døren uden at gå på kompromis med temperaturforholdene for din insulin. Tasken kan sagtens fungere som en lille pung eller hverdagstaske, da du kan opbevare både dit diabetesudstyr og din telefon, kreditkort, penge osv. i den.

Tasken leveres både med en skulderrem og en rem til håndleddet, så du både kan bære tasken over skulderen og eller bruge den som håndtaske med eller uden rem.

Hvad har du plads til i din Myabetic Manny Triple Zip?
Det øverste og største rum er isoleret og kan f.eks. indeholde
- insulinpenne i Frio taske, så insulinen kan holdes kølig
- blodsukkerapparat
- Glucagon kit
- Teststrimler

Eller du kan opbevare en kombination af f.eks. insulinpenne, blodsukkerapparat, teststrimler og fingerprikker.  Da der ikke er foruddefinerede pladser og holdere til bestemt udstyr, så får du her en meget fleksibel opbevaringstaske.

I det midterste rum har du f.eks. plads til din telefon, eller f.eks. penkanyler og alcoholswabs og i det nederste og mindste rum er der lavet plads til dine brugte teststrimler.

Mål: 14 x 19 x 1,3 cm (HxBxD).
Materiale: Polyester

Farver: Rød, grøn og blå.

Varen er tilføjet til kurven