Sukkerfri julekalender


En sukkerfri julekalender er til dig, der gerne vil have en julekalender at forsøde julen med, men som samtidig gerne vil spare på sukkeret. En sukkerfri julekalender er ofte sødet med sødestoffer i stedet for sukker for at give den gode velkendte søde smag til enten slikket i kalenderen.
Vi har flere virkelig gode sukkerfrie julekalendere til dig, som du kan se her på siden, så du netop kan forsøge din December måned med lækre overraskelser hver dag.
Her er vores udvalg af sukkerfrie julekalendere:

- Svanenet sukkerfri bolchejulekalender
- NordThy sukkerfri julekalender.

Julekalender uden tilsat sukker


En julekalender uden tilsat sukker betyder, at der ikke er tilsat sukker i selve chokoladen, men at selve chokoladen godt kan have et naturligt indhold af sukker fra f.eks. kakaobønner.
Her på siden finder du den populære julekalender fra EASIS, som indeholder både lys og mørk chokolade.

Se EASIS julekalenderen her.

Chokolade julekalender uden tilsat sukker


Er du til masser af lækker kvalitets-chokolade til jul, men gerne vil spare på sukkeret, så har vi chokolade julekalenderen til dig. Uanset om du er til chokolade med marcipan eller ren chokolade, så får du her et udvalg af de populæreste julekalendere:

- Aalborg Chokoladen - sukkerfri chokolade julekalender
- EASIS julekalender uden tilsat sukker.

Sukkerfri slik-julekalender


Er du til små søde poser med sukkerfrit slik hver dag i december, så har NordThy lavet en stor julekalender kun med sukkerfrit slik. du får alt fra vingummi, lakrids, skumfiduser osv. Du kan finde NordThys slikjulekalender her:
- NordThy sukkerfri julekalender.