Hermesetas SteviaSweet Sødetabletter, 300 stk.

Varenummer:41001
54,95 kr.
På lager
Sødestof på basis af Stevia-ekstrakt. Indeholder 300 stk. sødetabletter.

SteviaSweet tabletter er en god kaloriefri måde at søde på, og som er baseret på Steviolglycosider.
Steviolglykosider, der er sødestoffet i SteviaSweet, udtrækkes af bladene på Stevia planten. SteviaSweet indeholder således ingen uforarbejdede dele af Stevia planten.

Dosering
Hver tablet søder som 1/2 tsk. sukker men med 0 kalorier.
1/2 tsk sukker (10 kalorier) = 1 tabletter (0 kalorier)

 • En tablet søder som en halv teskefuld sukker

 • 1 tsk sukker(20 kalorier) = 2 SteviaSweet tabletter(0 kalorier)

 • Ingen kalorier

 • Ingen kulhydrater

 • Velegnet til diabetikere

 • Skånsom mod tænderne


 • Tryk for at se sammenligning af Hermesetas Stevia Sødestof med de fleste andre sødemidler.  Stevia er et ideelt alternativ til sukker. SteviaSweet indeholder et vegetabilsk sødestof, der er fremstillet af den mest intensive del af Stevia-planten. Stevia har været kendt i århundreder som en vild plante, der oprindeligt stammer fra Sydamerika. Sukkererstatningen fremstilles efter et innovativt udviklet, beskyttet recept, og der anvendes udelukkede naturlige ingredienser.
  Sukkererstatning på plantebasis

  Sødetabletterne fra Hermesetas Stevia kan anvendes ligesom sukker og giver en naturlig sød smag til varme og kolde drikke. Hermesetas Stevia søder som sukker. Men i modsætning til sukker er Stevia absolut uden kalorier og kulhydrater, og skåner samtidig tænderne, idet Stevia naturligvis er uden caries. Som vegetabilsk sukkererstatning er SteviaSweet egnet for alle, der enten ønsker eller bør begrænse deres sukkerindtag. Sødemidlet på ren vegetabilsk basis opfylder et tiltagende behov for naturlig ernæring hos moderne forbrugere.
  Vegetabilsk alternativ til sødemidler Stevia forhøjer ikke blodsukkeret og er derfor også velegnet for diabetikere.

  Mange undersøgelser beviser, at stadig flere lider under diabetes eller overvægt. Disse tilrådes af helbredsmæssige årsager at give afkald på sukker. Selv kun en ringe overvægt kan over længere tid fremme udviklingen af en række lidelser som fx hjerte-karsygdomme, stofskifteforstyrrelser eller diabetes.
  Specifikationer
  Næringsindhold:
  pr. 100 g
  Energi:
  245 KJ / 58 Kcal
  Fedt
  0 g
  Kulhydrater
  0 g
  Protein
  4 g
  Salt
  23,8 g

  Varen er tilføjet til kurven