Fossflakes Comfort-I Mini støttepude inkl. betræk

Varenummer:99406
599,00 kr.
På lager
Fossflakes Comfort-I Mini er en lille støttepude med stor effekt. Nogle gange har kroppen brug for et hvil, og det er vigtigt at lytte efter og give kroppen restitution. Med denne støttepude Comfort-I Mini kan du støtte kroppen mens du hviler kroppen, både sovende og siddende.

Skræddersy din siddestilling og pas på kroppen


Rigtig mange af os sidder stille på f.eks. en arbejdsstol i mange timer hver dag og ofte er stolen ikke tilpasset netop dig. Det gør ikke noget godt for dine muskler og led, men med små forandringer, som fx brug af Fossflakes Comfort-I Mini i lænden, nakken eller under knæene kan du skræddersy din siddestilling og passe på kroppen, så den kan holde hele arbejdslivet.

Støttepuden kan også hjælpe dig i bilen og alle andre steder, hvor du kan få brug for lidt støtte.
Minipuden kan naturligvis også bruges af de mindste i familien, der gerne vil have en krammepude i en størrelse, der matcher  - de kan bruge Comfort-I Mini på samme måde, som du bruger din Fossflakes Comfort-I.

Støttepuden måler 75 x 15 cm.

Det får du med Fossflakes Comfort-I Mini


- En enkel støttepude, du og børnene kan bruge på flere måder
- Vores unikke fyld med 70 % Fossflakes og 30 % fiberkugler i polyester
- Vidunderligt betræk i 100 % bomuldssatin med vævet stjernemotiv
- Oeko-Tex-certificerede materialer
- Allergivenlige materialer
- Fri for animalske materialer

Fossflakes fyld


Fyldet i Fossflakes puden er en unik blanding af 70% af det fineste Fossflakes Essential (polyetylen) og 30% Fossflakes Clusters (polyesterkuglefibre). Blandingen gør puderne bløde, lader dem bevare deres fylde og gør dem særdeles holdbare.