Ecooking Selvbruner Drops parfumefri, 30 ml

Varenummer:221692
229,00 kr.
På lager
Med Ecooking Selvbruner drops kan du forlænge din lækre brune feriekulør på en naturlig måde.  Du kombinerer bare disse selvbruner drops med de hudplejeprodukter, som du normalt bruger. Du får en naturlig kulør, som trænger jævnt ind i huden.

Ecooking Selvbruner Drops er parfumefri og kan bruges af alle hudtyper og i alle aldre. Den lugter ikke som mange andre selvbruner produkter og er let at blande ind i din creme.

Du styrer selv din kulør


En af fordelene ved Ecooking Selvbruner Drops er, at du selv kan dosere mængden af farve alt efter, hvor mange dråber du blander i din creme. På den måde kan du justere op og ned alt efter, om du ønsker lidt kulør til en vinterbleg hud, vil bygge en sund farve op til sommeren, eller vedligeholde den glød, du allerede har fået.

Med Ecooking Selvnbruner Drops får du


- En naturlig kulør
- En selvbruner, som trænger jævnt ind i huden pga indeholdet af Dihydroxyacetone (DHA), som stammer fra sukkerroer eller sukkerrør
-  Tilført fugt til huden pga. det indholdet af Hyaluronsyre og Glyceriner i produktet.

Glyceriner en vegetabilsk fugtighedsgiver, der er udvundet af kokos og Hyaluronsyre findes allerede i huden og beroliger dermed huden og holder den gennemfugtet.

Sådan bruger du Ecooking Selvbruner Drops


Bland 2-3 dråber i din dag- eller natcreme eller sammen med din bodycreme eller bodylotion og smør ind som sædvanligt. Du kan også bygge din farve op ved at bruge dråberne flere dage i træk.

Ønsker du en stærkere farve, så kan du også bruge dråberne direkte på huden. Hvis du ønsker dette, så afprøv farven på underarmen. Kom 1 dråbe ren selvbruger på huden og se resultatet.

Ecooking Selvbruner Drops er dermatologisk testede og 100% veganske.

Husk at vaske fingre efter brug.