Helosan original, 300g.

Varenummer:218494
119,00 kr.
På lager
Helosan Original er den klassiske hudsalve med blødgørende og fugtighedsgivende egenskaber.

Den gennemfugter tør og revnet hud og bevarer huden blød og smidig. Helosan salven genopretter hurtigt hudens bløde friskhed ved tør og irriteret hud, forårsaget af både indre og ydre faktorer.
Helosan indeholder blandt andet fugtbindende glycerin og plejende fedtstof.

Helosan salve er velegnet til tør, sart og irriteret hud. Den er tillige velegnet til skællende hud. Helosan lægger sig som en beskyttende hinde på huden, så fordampningen nedsættes, og huden får tid til at hele og blive modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger.
Helosan indeholder ikke parfume og parabener. Dette gør Helosan Original egnet til anvendelse hos alle familiemedlemmerne, voksne såvel som børn - unge som gamle. Ligeledes kan den anvendes på alle hudtyder.
Helosan er den klassiske hudsalve, som er kendt af mange mennesker.  

Anvendelse:
Helosan kan anvendes over hele kroppen. Den er dog specielt velegnet til den daglige pleje af særligt udsatte steder – hænder, fødder, albuer og knæ.

Indholdsstoffer:
Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Eucalyptus Globulus, Sodium Hydroxide.

Helosan original salve til pleje af dyr:
Helosan så første gang dagens lys i 1947 som en sår- og pattesalve til anvendelse på køer. Oprindeligt blev salvet udviklet til at hele og lindre sår og revner på patter og yver. Derefter kender mange brugeren også salven som "kopattesalve". Lige som det fra starten var tiltænkt, kan Helosan også i dag anvendes til pleje af dyrs sarte hud på yvere, poter mv.  Kan ideelt anvendes til hunde og katte poter.

Varen er tilføjet til kurven