Not Just a Patch AIR X-Plastre til Freestyle Libre, Medtronic og Dexcom, 20 stk

Varenummer:18226-1
199,95 kr.
På lager
Not Just a Patch AIR plastre er mere end bare plastre. De er åndbare, vandtætte og svedresistente. De holder din sensor sikkert på plads i minimum 10 dage, men kan nemt tages af, hvis du ønsker at skifte farve på plasteret.
Plastrene er udformet som et X og er lavet af micropore, som er kendetegnet ved at være hudvenligt, klæber godt til huden og efterlader minimalt klæbemiddel på huden efter brug.

'Not Just a Patch' X-plastrene beskytter din sensor/CGM i dagligdagen. Uanset om du dyrker sport, svømmer eller andre fritidsaktiviteter, så skal du ikke bekymre dig om din sensor - den bliver siddende!

Sensorerne skal sidde fast på huden i 7-14 dage, men huden kan være svær at arbejde med og mange oplever, at deres sensor falder af før tid. Her er løsningen at benytte et plaster som dette fra 'Not Just a Patch'.

Dette Not Just a Patch plaster passer til følgende sensorer:
- Freestyle Libre 1, 2 og 3
- Dexcom
- Alle Medtronic sensorer

Fordele ved Not Just a Patch AIR:


- Klæber sig til din hud og ikke din sensor
- Allergiventligt klæbemiddel
- Forlænger din sensors levetid
- Vandtæt
- Svedresistent
- Åndbare

Unik 'Non-stick' bagside
Det helt unikke ved 'Not Just a Patch' plastrene er deres "non-stick" bagside af ​​plastrene.
Den midterste bagerste del af plastrene klæber faktisk ikke til din sensor, de klæber kun til din hud, det betyder, at du kan bytte og skifte dine plastre, så ofte du vil  - uden at skulle være bange for, at din sensor rives ud. På denne måde har du mulighed for at bytte og skifte plaster afhængig af dit outfit og dit humør.

Pakken indeholder 20 stk. plastre og fås i flere farver.

Se alle plastre fra 'Not Just a Patch' her

Sådan sætter man et X-plaster på sensoren


Bemærk at videoen er på engelsk og viser ikke AIR plasteret, men det almindelige Not Just a Patch X-plaster. Det er dog samme teknik, der bruges til at sætte plastrene på.

Varen er tilføjet til kurven