Viser 24 ud af 47 produkter
Sensorerne skal sidde fast på huden i 7-14 dage, men huden kan være svær at arbejde med og mange oplever, at deres sensor falder af før tid.

Grundlæggeren bag 'Not Just a Patch' har selv type-1 diabetes og fandt ud af, at svømning, yoga og generelle aktiviteter fik hans CGM - Freestyle Libre til at løsne sig. Tanken, om at sensoren kunne falde af, lå altid i baghovedet. Det fik ham til at tænke på løsninger, hvor han kunne undgå at miste sine sensorer og samtidig reducere angsten og omkostningerne ved udskiftning. Han gik derfor i gang med at lave specialdesignede plastre og ´Not Just a Patch´ blev opfundet efter test, analyse og omfattende markedsundersøgelser!

Den bedste beskyttelse til din sensor


Not Just a Patch er designet til at give dig mere selvtillid, mens du har dine Freestyle Libre-, Dexcom- eller MiaoMiao-enheder på. Plastrene er skabt med ideen om at tilbyde den bedste komfort og beskyttelse til din sensor.

Derfor er 'Not Just a Patch' plastrene fantastiske:


- Lang holdbarhed og fleksible.
- Latexfri og af medicinsk kvalitet
- Hypoallergen/allergivenligt klæbemiddel, der ikke giver hudirritation
- Vandtætte
- "non-stick" bagside

Du får maksimal beskyttelse og de passer til Freestyle Libre, Dexcom, Miao Miao, Guardian Enlite CGM sensors og Omnipod. Vælg imellem mange forskellige farver.

Meget mere end et fantastisk plaster


"Not Just a Patch" er mere end bare et fantastisk plaster, det handler om at gøre dit liv lidt lettere, give dig mere selvtillid, mens du har din sensor på, have det sjovt med selvudfoldelse og give tilbage for at støtte de mindre heldige.

Varen er tilføjet til kurven