SKECHERS Womens Arch Fit D´Lux - Glimmer Dust

Varenummer:60447
999,00 kr.
På lager
Skechers Arch Fit D'Lux - Glimmer Dust er en virkelig fin og komfortabel sko. Skoen er designet med fine glimmerdetaljer i hæl og forfod - det ligner næsten glimmerstøv og er en meget fin detalje. Skoen er ikke bare flot, men det er samtidig en slip-on sko, som du bare kan træde ned i uden brug af hverken hænder eller skohorn. En ny feature fra Skechers, som er blevet meget populær.
Denne sko er en relaxed fit model, som er ekstra rummelig og giver god plads til både tæer og forfod. Strikoverdelen er åndbar og skoene føles næsten som at have sokker på. Udover ekstra rummelighed og komfort er skoen også udstyret med den populære Arch Fit indersål, som giver ekstra støtte til svangen samt ekstra stabilitet og balance.

Fordele ved Skechers Arch Fit D'Lux skoen


- Svangstøtte med den unikke Arch Fit indersål
- Ekstra rummelighed ved tæer og forfod
- Åndbar strikoverdel med sok-lignende komfort
- Udtagelig indersål
- Åndbar strikoverdel
- Fleksibel ydersål
- Kan maskinvaskes ved 30 grader

Skechers Arch Fit D'Lux giver dine fødder unik støtte


Skechers Arch Fit er en helt ny type indersål, der særligt har fokus på svangstøtte. Formen på Arch Fit indersålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA.
Indersålen har særligt fokus på komfortabel svangstøtte, stabilitet og støddæmpning. Den fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Indersålen kan tages ud


Arch Fit sålen kan tages ud, men det anbefales at bruge Arch Fit sålen, som kommer med skoen, da den er udviklet til at passe til skoen. Hvis man udskifter sålen, så kan skoen virke for stor.