SKECHERS Mens Relaxed Fit Equalizer 4,0 herresko

Varenummer:60468
699,00 kr.
På lager
En rummelig sko med plads til tæer og forfod og med en god støddæmpende og fugttransporterende indersål. Skoens ydersål er af blødt og slidstærkt gummi og kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Overdelen er af strækbart mesh-materiale, som sikrer et godt indeklima og gør samtidig skoen fleksibel og behagelig at have på.

Lindrer og aflaster ømme fødder


Skoen er udstyret med en Air-Cooled Memory Foam indersål, der former sig efter fødderne og giver en individuel pasform. Den er designet således, at skummet i sålen rejser sig hurtigt og ikke bliver tråds flad. Dermed forbliver skoen komfortabel. Indersålen har derudover integrerede lufthuller for at sikre bedst mulig åndbarhed og sålen er betrukket med kølende Bio-Dri tekstil, der leder fugten væk fra fødderne.
En rigtig komfortabel og støddæmpende sko, som giver dig en individuel pasform.

Bred og rummelig herresko


Denne sko har en Relaxed Fit pasform, som er Skechers' næstbredeste pasform. Her er der fokus på at tæerne skal være fri og have luft og derfor er disse sko designet med en bredere konstruktion i både højden og bredden. Omkring hælen er det samme pasform som Classic Fit, så din hæl bliver holdt på plads samtidig med at der er ekstra plads til dine tæer uden at stramme og irritere i løbet af dagen.

Hæl: 3,8 cm.

Varen er tilføjet til kurven